Türkiye Kupası Ankaragücü Beşiktaş muhtemel 11

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakası kapsamında bu akşam Ankaragücü ile Beşiktaş karşılaşması oynanacak. Deplasmanda Ankaragücü’nün konuğu olmaya hazırlanan Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu merak ediliyor.

Türkiye Kupası Ankaragücü Beşiktaş muhtemel 11

Ankaragücü, sahasında rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakası merakla beklenirken takımların muhtemel 11’leri de araştırılıyor. Hem ev sahibi ekip Ankaragücü’nün hem de konuk ekip Beşiktaş’ın muhtemel ilk 11’i nasıl olacak merak ediliyor. İşte Ankaragücü-Beşiktaş maçının muhtemel ilk 11’leri ve karşılaşmayla ilgili merak edilen tüm detaylar…

MKE ANKARAGÜCÜ MUHTEMEL İLK 11

- Ertaç

- Kitsiou

- Radakovic

- Mujakic

- Kazımcan

- Tolga

- Pedrinho

- Morutan

- Saponara

- Bassogog

- Sowe

turkiye-kupasi-ankaragucu-besiktas-muhtemel-11.jpg

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL İLK 11

- Ersin

- Svensson

- Necip

- Worrall

- Umut

- Al-Musrati

- Gedson

- Ghezzal

- Muçi

- Rashica

- Muleka

ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT 20.30’DA

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakaları kapsamında 23 Nisan 2024 Salı (bu akşam) oynanacak olan MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçı saat 20.30’da başlayacak. Müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Maçın VAR hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak. Türkiye Kupası mücadelesi öncesinde Beşiktaş’ta 5 eksik bulunuyor. Siyah beyazlı ekipte sakatlığı bulunan Emrecan Terzi ile tedavi ve adaptaston süreçleri devam etmekte olan Onur Bulut, Semih Kılıçsoy, Zaynutdinovic ve Tayfur Bingöl Ankaragücü maçının kadrosunda yer almadı. Sakatlığı atlatan Mert Günok, Colley, Salih Uçan ve Masuaku ise kamp kadrosuna dahil edildi.

turkiye-kupasi-ankaragucu-besiktas-muhtemel-11-001.jpg

BEŞİKTAŞ’IN KAMP KADROSU

Beşiktaş’ın Ankaragücü maçı kamp kadrosu şu şekilde;
Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytekin, Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Colley, Salih Uçan, Cenk Tosun, Aboubakar, Rashica, Amartey, Chamberlain, Worrall, Ghezzal, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Muçi, Masuaku, Al-Musrati, Muleka, Fahri Kerem Ay, Umut Meraş, Gedson Fernandes.