Volkan Demirel Muslera dostluğu herkesi duygulandırdı

Trendyol Süper Lig’in 31. Haftasında 2 Nisan 2024 Salı akşamı oynanan Galatasaray-Hatayspor maçının ardından kameralara çok samimi görüntüler yansıdı. Volkan Demirel ile Muslera’nın sarıldığı anlar izleyenleri duygulandırdı.

Volkan Demirel Muslera dostluğu herkesi duygulandırdı

Hatayspor, ligin 31. Haftasında rakibi Galatasaray’ın sahasına konuk oldu. Maçın ardından Galatasaray’ın yıldız kalecisi Muslera’nın basın mensuplarına açıklama yaptığı anlarda Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’den çok hoş bir sürpriz geldi. Volkan Demirel, Muslera’nın yanına gelerek sarıldı. Tebessüm ettiren görüntülerin ortaya çıktığı anlarda Demirel, Muslera için övgü dolu yorumlarda bulundu.

VOLKA DEMİREL’DEN MUSLERA’YA SÜRPRİZ

Galatasaray-Hatayspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunmak için kameralar karşısına geçen Galatasaray’ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, Volkan Demirel’in kendisine yaptığı sürprize hem çok şaşırdı hem de çok mutlu oldu. Muslera’nın yanına gelen ve ona sarılan Volkan Demirel, tebriklerini iletti.

volkan-demirel-muslera-dostlugu-herkesi-duygualandirdi.jpg

‘ÇOK SEVİYORUM KENDİSİNİ’

Volkan Demirel ile Fernando Muslera’nın birbirlerine sarıldığı anlarda tebessüm ettiren görüntüler ortaya çıkarken iki isim arasındaki dostluk futbol adına da hep görmek istenilen görüntülere sahne oldu. Muslera’dan övgü dolu sözlerle bahseden ve onu çok sevdiğini söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ‘Türkiye’nin en iyisi şu an. Çok da seviyorum kendisini. 500 olmasa da bir 100, 200 maç daha oynayabilir.’ dedi.

volkan-demirel-muslera-dostlugu-herkesi-duygualandirdi-001.jpg

MUSLERA'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Hatayspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan deneyimli eldiven Fernando Muslera, bu müsabakayla birlikte Galatasaray formasıyla 500. maçına çıkmış oldu. Bundan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren Muslera, '500 maç, dile kolay. 13 yılda oldu bunlar tabii ki de. Fakat aynı zamanda birçok kupa, birçok şampiyonluklar kazandık ligde. Bunlar daha da mutlu ediciydi. Birçok büyük hocayla, oyuncuyla birlikte oynadık. Uzun bir maceraydı gerçekten' dedi.