CarrefourSA ayçiçek yağı fiyatlarını dibe çekti! SINIRLI SAYIDA raflarda

Carrefoursa'dan dev ayçiçek yağı indirimi kampanyası geldi. Ucuz ayçiçek yağı alışveriş yapmak isteyenler bayram öncesi carrefoursa indirimini sakın kaçırmasın.

CarrefourSA ayçiçek yağı fiyatlarını dibe çekti! SINIRLI SAYIDA raflarda

Carrefoursa ayçiçek yağı fiyatları dev indirim kampanyası ile gündemde. Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan carrefoursa, Hesaplı ve kaliteli ürünleriyle dikkatleri üzerine toplarken son dönemlerde indirim kampanyaları ile de öne çıkıyor. Bayrama sayılı günler kala carrefoursa'da büyük indirim müjdesi geldi. Müşteri memnuniyetini önemseyen ve her zaman ekonomik fiyatlı ürünlerin satışını yapan carrefoursa da bayram öncesi ayçiçek yağı fiyatları düştü.

Carrefoursa market Türkiye'nin 81 ilinde bulunan şubelerinde indirimli ayçiçek yağı satışı yapıyor. Carrefoursa ucuz ayçiçek yağı fiyatları litreye göre değişiklik gösteriyor. Aynı zamanda sadece carrefoursa kart sahipleri için geçerli indirim sunuluyor.

CARREFOURSA AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI NE KADAR?

Carrefoursa Ayçiçek yağı indirimi bayrama kadar geçerli olacak. Raflarda indirimli olarak Yerini alacak olan Carrefoursa market ayçiçek yağı ürünleri ve fiyatları ise şöyle:

- 1 L Ayçiçek Yağı 48.50 TL

- 2 L Ayçiçek Yağı 87.50 TL

Carrefoursa market indirimli fiyat listesinde yer alan ayçiçek yağı ürünleri bir müşteriye sınırlı sayıda satışa çıkıyor. Sadece 2 ürünle sınırlı olarak tutulan indirimden yararlanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Carrefoursa marketin indirim kampanyasını kaçırmak istemiyorsanız bayram öncesi alışverişinizi bu marketten yapmayı ihmal etmeyin.