Dev indirim başladı! Tarım Kredi'de 30'lu M boy yumurta, 5 kg toz şeker ve 5 L ayçiçek yağı EFSANE indirimde

Tarım Kredi Market Mart ayı indirimleri başladı. Yine efsane fiyatlı ürünleri raflarına taşıyan Tarım Kredi’de indirim listesinde çok cazip ürünler var.

Dev indirim başladı! Tarım Kredi'de 30'lu M boy yumurta, 5 kg toz şeker ve 5 L ayçiçek yağı EFSANE indirimde

Tarım Kredi Kooperatif Market mart ayı indirim kampanyasını duyurdu. 1 Mart 15 Mart tarihleri arasında Tarım Kredi şubelerinde geçerli indirimli ürünler belli oldu. Yüzlerce çeşit ürünü raflarına çok ekonomik fiyatlarla Taşıyan Tarım Kredi Kooperatifi markette ayçiçek yağı, toz şeker, yumurta fiyatları dikkat çekiyor. Ucuz market alışverişi yapmak isteyenlerin acele etmesinde yarar var. Çünkü Tarım Kredi Market indirimli ürünleri stoklarla sınırlı. Peki Tarım Kredi de bu hafta hangi ürünler indirimde? Tarım Kredi indirim listesi ve detaylar haberimizde…

Tarım Kredi Kooperatif Market, Şubat ayına özel bir indirim kampanyası daha duyurdu. 25 Şubat'a kadar sürecek olan bu indirimlerle, Tarım Kredi'de seçili ürünler çok uygun fiyatlara sunuluyor. Yapılan bu indirim, Tarım Kredi marketlerinde Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla son 2 yıldır uygulanan uygun fiyat politikasının bir parçası olarak, belirli dönemlerde bazı ürünlerde ekstra indirimler yapılmasını içeriyor. Bu 3 günlük özel indirim kapsamında, ayçiçek yağı, yumurta, toz şeker, toz peynir ve fıstık ezmesi gibi pek çok ürün, tüketiciyle daha da uygun fiyatlarla buluşuyor.

TARIM KREDİ MARKET'TE İNDİRİMDE OLAN ÜRÜNLER

M Boy 30'lu Yumurta: 87,50 TL

Aynes 1 Kg Tost Peyniri: 189,90 TL

5 Litre Ayçiçek Yağı: 135 TL

5 Kilogram Toz Şeker: 129,90 TL

Tarım Kredi 350 Gram Şekersiz Fıstık Ezmesi: 44,50 TL

Bu indirimlerle Tarım Kredi Kooperatif Market, hem kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunuyor hem de tüketici bütçesine katkı sağlıyor. Eğer Tarım Kredi'deki bu avantajlı fiyatlardan yararlanmak istiyorsanız, belirtilen tarihler arasında en yakın Tarım Kredi Kooperatif Market şubesine uğramayı unutmayın. Stoklar sınırlı olduğundan, kampanyadan faydalanmak için acele etmek gerekebilir.