Evinde Olanlar Dikkat! Anneanne Babaanne Mirası Antika Sarı Fincan Artık Bir Servet Ediyor

Anneanne babaanne mirası antika sarı fincan hemen hemen her evde vardı ama değeri pek bilinmedi. İşte o sarı fincan artık bir servet değerinde. Evinde olanlar hemen baksın.

Evinde Olanlar Dikkat! Anneanne Babaanne Mirası Antika Sarı Fincan Artık Bir Servet Ediyor

Antika sarı fincanlar geçmiş yıllarda hemen hemen her evde bulunuyordu. O dönemler kıymetini bilmediğimiz bu sarı fincanlar Artık neredeyse bir servet ediyor. Son yıllarda retro ve Vintage ürünlerinin popüler olması nedeniyle anneanne babaanne mirası sarı fincanları olan ilgi de son derece arttı. Günümüzde yeniden yapılsa da eskisi gibi olmayan antika sarı fincanların ortalama fiyatı 2250 TL'ye kadar yükseldi. Birçok koleksiyoner bu fincanları bulmak için sosyal medyada ilan bile veriyor. Evinde sarı fincan olanlar Hemen baksın.

Anneanne ve babaannelerden adeta torunlarına Miras kalan sarı fincanlar 1980 ve 90'lı yıllarda oldukça popülerdi. Hemen hemen her evde bu fincanlara rastlamak mümkün. Şimdilerde ise antika sarı fincanlar koleksiyonerlerin Gözde fincanları haline geldi.

DAYANIKLI OLMALARI DİKKAT ÇEKİYOR

Antika sarı fincanları olan ilgiyi arttıran neden ise dayanıklı ve tahribata uğramamış olmaları oluyor. kullanışlı ve estetik görüntüye sahip olan bu fincanlar son dönemlerde oldukça ciddi rakamlara satılıyor. Antika değeri taşımaya başlayan fincanlardan evinde bulunanlar için rakamlarda belli oldu.

Antikacılar sosyal medya üzerinden verdikleri ilanlarla bu tarz fincanlara fincan başına 2250 TL ödemeye hazır olduklarını duyurdu. Ancak Tabii ki dolandırıcılara da dikkat etmekte fayda var.

FİNCANIN FİYATI GRAM ALTINLA YARIŞIYOR

Son yıllarda sosyal medya kullanıcıları arasında da popüler olmaya başlayan antika sarı fincanlar ikinci el Alışveriş sitelerinde 2250 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Adeta gram altına ya da şu an fincan fiyatları sahiplerine ekstra bir gelir kaynağı da oluşturuyor.

ANCHOR HOCKING MARKASI ÇOK SATIYOR

Tabii ki bu fincanlar arasında da popüler olanlar var. ABD'de 1905 yılında kurulan Anchor Hocking Tarafından üretilmiş olan sarı fincanlar daha popüler ve çok satıyor. Şirket artık eski dönem ürünlerini üretmiyor ancak piyasada hala geçmiş yıllarda üretilen ürünlerine ulaşmak mümkün.