Ramazan Öncesi DEV Kırmızı Et İndirimi! Köfte, Kıyma, Kuşbaşı Fiyatını Görenler Kilo Kilo Alıyor

Kırmızı et fiyatları son dönemlerde rekor üstünde rekor kırarken Ramazan ayı öncesi o marketten büyük hamle geldi. Dev kırmızı et indirimi başladı. Köfte kıyma kuşbaşı fiyat etiketleri değişti.

Ramazan Öncesi DEV Kırmızı Et İndirimi! Köfte, Kıyma, Kuşbaşı Fiyatını Görenler Kilo Kilo Alıyor

Ramazan ayına Kısa bir süre kala Market alışverişini yapmak isteyen vatandaşlara o marketten güzel haber geldi. Kırmızı et fiyatlarına indirim başladı. Son dönemlerde fiyatı en çok artan ürünler arasında olan kırmızı et fiyatları o markette kısa süreliğine düştü. Ramazan ayında sofralara kırmızı et eklemek isteyenler için büyük haber var. Kıyma kuşbaşı köfte fiyatları en dibe çekildi. Bu fiyatı görenler kilo kilo almadan çıkmıyor.

Carrefoursa market Ramazan ayı indirimlerini duyurdu. Her hafta çok Hesaplı ve kaliteli ürünleri ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü Marketler Zinciri bu defa da Ramazan ayına özel fırsatları ile öne çıkıyor. Carrefoursa market 4 Mart tarihine kadar sürecek kırmızı et indirimine başladı. Son dönemlerde fiyatı en çok artan temel Gıda ürünleri arasında olan et fiyatları Carrefoursa da düştü. Kıyma fiyatları, kuşbaşı fiyatları, köfte fiyatları en dibe çekildi. Kırmızı et indirimini gören vatandaşlar da kapış kapış oluyor. Carrefoursa markete gidenler poşeti doldurmadan çıkmıyor. İşte carrefoursa kırmızı et indirimi ve fiyat listesi…

CARREFOURSA'DA KIRMIZI ET İNDİRİMİ BAŞLADI

Carrefoursa market Ramazan ayı öncesinde kırmızı et fiyatlarına büyük indirim uyguladı. Kırmızı et çeşitlerinin tamamında fiyat indirimine giden ünlü marketler zincirinin kırmızı et fiyat listesi şöyle:

Dana kuşbaşı 419,90 TL

Dana döş sarma 405,90 TL

Bana biftek 459,90 TL

Dana tas kebabı 459,90 TL

Dana sote 459,90 TL

Dana kıyma 399,90 TL

Köfte çeşitleri 405,90 TL

CARREFOURSA İNDİRİMİ KISA SÜRELİĞİNE GEÇERLİ

Carrefoursa markette dev kırmızı et indirimi kısa süreliğine geçerli. 29 Şubat'ta başlayan indirim 4 Mart'ta yani yarın sona erecek. O sebeple ekonomik ve hesaplı alışveriş yapmak isteyenlerin acele etmesinde yarar var. Carrefoursa indirim listesinde Sadece kırmızı et çeşitleri yok aynı zamanda beyaz Et ve Balık çeşitlerinde de büyük indirim var. Dev indirimi kaçırmak istemiyorsanız hemen bir carrefoursa kart çıkartın ve alışveriş poşetini doldurun.