Yaren Leylek ve Adem Amca 13. kez buluştu! Büyük kavuşma

Yaren Leylek ve Balıkçı Adem Yılmaz’ın yıllardır süregelen buluşmaları bu yıl da gerçekleşti. 12 yıldır süren ve her buluşmaları gündem olan Adem amca ve Yaren Leylek bu yıl da kavuştu. Bu yıl da göçten gelen Yaren Leylek, dem Yılmaz’ın kayığına kondu.

Yaren Leylek ve Adem Amca 13. kez buluştu! Büyük kavuşma

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Eskikaraağaç Köyü’nde tam 12 yıl önce başlayan ve Almanya’da ders kitaplarına bile konu olan Adem amca ve Yaren Leylek’in buluşması bu yılki buluşmayla beraber 13. yılını doldurdu. Bu yıl da göçten gelen leylek, Adem Yılmaz’ın kayığına kondu. Yaren leyleğin bu yılki ziyaretini erken gerçekleştirmesi de dikkatlerden kaçmayan bir ayrıntı oldu.

13 YILDIR SÜREN SEVİMLİ BULUŞMA

Bursa’da balıkçı Adem Yılmaz’ın kayığına konan ve tam 13 yıldır bu şekilde süren buluşma bu yıl da yaşandı. Yaren Leylek, bu yıl da göçten geldi ve Adem amcanın kayığına kondu. Adem Yılmaz ve Yaren Leylek’in bu sevimli buluşma hikayesi Almanya’da ders kitaplarına bile konu oldu. Geçtiğimiz yıl 17 Mart tarihinde tarihinde gelen Yaren leyleğin bu yılki ziyaretini erken gerçekleştirdiği görüldü.

yaren-leylek-ve-adem-amca-13-kez-bulustu-buyuk-kavusma.jpg

KAYIĞIN KENARINA KONUYOR

Tam 12 yıldır göç zamanı Bursa’nın Karacabey ilçesinde yaşayan Adem Yılmaz’ın kayığının kenarına konan Yaren leyleğin Adem amcaya 13. ziyareti de gerçekleşti. Bu yıl erken göç eden Yaren leylek, 29 Şubat 2024 tarihinde Adem amcanın kayığının kenarına kondu. Yaren leyleğin göl manzaralı yuvasının bulunduğu mahalledeki balıkçı Adem Yılmaz’ın kayığında verdiği ‘geleneksel’ pozu, doğa ve yaban hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş tarafından kaydedildi.

yaren-leylek-ve-adem-amca-13-kez-bulustu-buyuk-kavusma-001.jpg