Komşusunu arabanın arkasına bağlayıp metrelerce sürükledi

Antalya’da kaydedilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. İki komşu arasında köpek yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüşürken gözü dönmüş şahsın komşusunu arabanın arkasına bağlayarak metrelerce sürüklediği görüldü.

Komşusunu arabanın arkasına bağlayıp metrelerce sürükledi

Antalya’nın Kaş ilçesinde yaşandığı aktarılan kavga ve taraflardan birinin diğerini aracın arkasına bağlayarak sürüklemesi görenleri dehşete düşürdü. Köpek yüzünden tartışan iki komşu arasındaki tartışma kavgaya dönüşürken taraflardan Ş.T.’nin komşusu O.S.’yi ip ile ayaklarından aracın arkasına bağlayarak metrelerce sürüklediği görüldü.

ARABANIN ARKASINA BAĞLAYIP METRELERCE SÜRÜKLEDİ

Olay, Antalya’nın Kaş ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında köpek yüzünden tartışma çıkan iki komşunun tartışması kavgaya dönüştü. Taraflar arasında sinirler gerilirken Ş.T., gözü dönmüş bir şekilde komşusu O.S.’yi bacaklarından ip ile aracın arkasına bağlayarak metrelerce sürükledi. O anlar çevredeki bir vatandaş tarafından an be an kaydedildi.

GÖZALTINA ALINDI

Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıyan o görüntülerdeki ayaklarından iple aracın arkasına bağlanan ve metrelerce sürüklenen O.S.’nin sırtından ve bacağından yaralandığı ve hastanede tedavi altına alındığı bilgisine ulaşıldı. Olayı gerçekleştiren Ş.T. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

komsusunu-arabasinin-arkasina-baglayip-metrelerce-surukledi.jpg

SOSYAL MEDYAYA DA DÜŞTÜ

İki komşu arasında geçen ve komşulardan birinin aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği o görüntüler sosyal medyaya da düştü. Gündem olan o görüntüleri izleyenler ise ‘Vicdansızlık’, ‘Nasıl bir kin bu?’ şeklinde yorumlar yaptı.