Komşusunu aracın arkasına bağlayıp sürükleyen şahıs hakkında karar verildi

Antalya’da meydana gelen ve görenleri şaşkına çeviren olayda iki komşudan birinin kavga ettiği komşusunu aracının arkasına bağlayarak metrelerce sürüklediği belirtilmişti. O şahıs hakkında karar verildi.

Komşusunu aracın arkasına bağlayıp sürükleyen şahıs hakkında karar verildi

Antalya’da iki komşu arasında köpek tartışması sebebiyle çıktığı belirtilen kavgada taraflardan biri diğerini halatla elleri ve ayaklarından aracının arkasına bağlayarak metrelerce sürüklemişti. O anlar çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansımış ve kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, komşusunu halatla aracın arkasına bağlayan şahsın tutuklandığını açıkladı.

ELLERİ VE AYAKLARINDAN ARACIN ARKASINA BAĞLAYIP METRELERCE SÜRÜKLEMİŞ

Olay, Antalya’nın Kaş ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre iki komşu arasında köpeğinin ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşürken taraflardan biri diğerini ellerinden ve ayaklarından aracının arkasına bağlayarak metrelerce sürükledi. O anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken sosyal medyaya düşen görüntüler izleyenleri hayret ettirdi.

komsusunu-aracin-arkasina-baglayip-surukleyen-sahis-hakkinda-karar-verildi.jpg

TUTUKLANDI

Komşular arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinden sonra taraflardan Ş.T., komşusu O.S.’yi aracının arkasına bağlayarak metrelerce sürükledi. Bu olayla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir kişinin ayaklarından iple otomobilin arkasına bağlanarak sürüklenmesi olayının asla kabul edilebilir bir durum olmadığını belirtti ve bu olayın hemen ardından Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını söyledi. Şahıs hakkında verilen kararı açıklayan Bakan Tunç, ‘Soruşturma kapsamında gözaltına alınan otomobil sürücüsü şüpheli şahıs sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştır.’ dedi.

komsusunu-aracin-arkasina-baglayip-surukleyen-sahis-hakkinda-karar-verildi-001.jpg