4A 4B 4C'den Emekliye 18.000 TL Ek Para! TBMM’den Az Önce Geçti

Emekliye ek para ödemesi TBMM'de onaylandı. 18.000 TL'lik ek para 4A 4B 4C'den emekli olan herkese veriliyor.

4A 4B 4C'den Emekliye 18.000 TL Ek Para! TBMM’den Az Önce Geçti

4A 4B 4C emeklisi olanlar için bankalardan gelen promosyon ödemesi fırsatları hız kesmeden devam ediyor. Emekli maaşı alanlar 3 yıllık maaş tarihiyle birlikte maaşa ek ödeme alma hakkına sahip oluyor. TBMM onayı ile verilen ödemelerin karşılığı ve geri ödemesi yok. Sadece taahhüdünüzü vermeniz ve 3 yıllığına Seçtiğiniz bankadan maaşınızı almanız yetiyor. 18 bin TL'yi bulan ek para ödemeleri ile ilgili tüm detaylar belli oldu. İşte emekli maaşı alanların yüzünü güldürecek yeni ek ödemeler…

16.2 milyon emekli vatandaş Temmuz ayında yapılacak maaş zammı için artık geri sayıma başlamış durumda. Emekliler, bir yandan maaşlarını takip ederken bir yandan da bankalar tarafından verilen ek para fırsatlarını yakalamak istiyor. Emekliye yönelik ek para ödemesi yapan birçok banka var. Ancak emekliler için önemli olan en yüksek promosyon veren bankalar oluyor. 2024 mayıs ayı itibarıyla liderlik ING Türkiye'ye geçti. En yüksek promosyon veren bankalar listesinde en üst sırada yer alan ING Bank'ın ödemesi 18 bin TL'ye kadar ulaştı. Peki ING Bank Promosyon şartları nelerdir? ING Bank'tan promosyon başvurusu nasıl yapılır?

EMEKLİYE 18.000 TL'YE KADAR EK ÖDEME YAPIYOR

Emekli maaşı alanlar için ING Bank'tan yeni fırsat geldi. Banka, emekli müşterilerine 18.000 TL'yi bulan ek ödeme yapıyor. Üstelik şartlar çok kolay. Emekli maaşını 3 yıllığına ING Banka taşıyan ve buradan olacağını taahhüt eden emekliler doğrudan ek koşulsuz 15 bin TL alıyor. Yine otomatik ödeme talimatı verenlere de 3000 TL'lik ek promosyon ödemesi yapılıyor. Kolay şartlarla 18.000 TL'yi bulan promosyon fırsatı ING Bank'ta Mayıs ayı sonuna kadar emeklileri bekliyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

ING Bank'ın Maaş promosyonu kampanyasında başvurular banka şubesine gitmeden yapılıyor. Türkiye'de dijital anlamda en etkin bankalardan biri olan ING Türkiye, mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile başvuru işlemlerini yapan tüm müşterilerine promosyon desteği veriyor. ING Bank'ın yeni promosyon kampanyasından faydalanmak için 31 Mayıs'a kadar dilerseniz mobil bankacılıktan, dilerseniz internet bankacılığından Dilerseniz de şubelerden başvurunuzu yapabilirsiniz. ING Bank'ın ayrıcalıklı Dünyası sizi bekliyor.