7 Şubat yarın okullar tatil mi Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep okula gidilecek mi?

6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremler Türkiye’yi yasa boğdu. Türkiye, depremzedeler için tek yürek seferber olurken depremin yıldönümünde kaybettiğimiz canlarımız anıldı.

7 Şubat yarın okullar tatil mi Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep okula gidilecek mi?

Geçen sene yaşanan asrın felaketinde çok sayıda can kaybı ve yıkım meydana geldi. 6 Şubat depremleri Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 ili etkiledi. Depremin yıldönümünde bugün deprem bölgesindeki okullarda eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi. Depremden etkilenen illerimizde bugün okullar tatil olurken gözler 7 Şubat tarihine çevrildi. Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’da 7 Şubat 2024 Çarşamba günü okullar tatil mi, yarın okul var mı, yok mu tüm bu sorulara yanıt aranıyor. İşte detaylar…

DEPREM BÖLGESİNDE OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli şiddetli deprem meydana geldi. Yaşanan büyük afet, merkez üssü Kahramanmaraş’la birlikte 11 ilimizi etkiledi. Çok sayıda can kaybı ve yıkımın yaşandığı asrın felaketinin üzerinden tam 1 yıl geçti. Bugün 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız anıldı. 81 ilde okullarda depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Depremin yıldönümünde deprem bölgesindeki illerde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

7-subat-yarin-okullar-tatil-mi-kahramanmaras-hatay-malatya-adiyaman-gaziantep-okula-gidilecek-mi.jpg

7 ŞUBAT DEPREM BÖLGESİNDE OKULLAR TATİL Mİ?

Büyük afetin bugün birinci yılı. Asrın felaketinin üzerinden tam bir yıl geçti. Tüm Türkiye’yi yasa boğan büyük depremler sonrası Türkiye, depremzedeler için seferber oldu. Depremin yaraları sarılmaya devam ederken depremde hayatını kaybettiğimiz vatandaşlarımız bugün dualar ve gözyaşlarıyla anıldı. Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adıyaman ve Malatya’da 6 Şubat 2024 Salı (bugün) eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildi. Bugün deprem bölgesinde okullar tatil olurken gözler 7 Şubat 2024 Çarşamba (yarın) gününe çevrildi. 7 Şubat 2024 Çarşamba günü Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman ve diğer illerde eğitim-öğretim kaldığı yerden devam edecek. Deprem bölgesinde yarın okullar açık olacak ve öğrenciler derslerine kaldıkları yerden devam edecek.