Antalya’da okulların tatil olduğu yerler 13 Şubat 2024

Antalya’da etkili olan sağanak yağışla beraber meydana gelen sel kentte yaşamı olumsuz etkiledi. Gece saatlerinde şiddetini artıran sağanak sebebiyle çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 ilçede okullar tatil edildi.

Antalya’da okulların tatil olduğu yerler 13 Şubat 2024

Antalya şiddetli yağışa teslim oldu. Dün akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış sebebiyle çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Sağanak sebebiyle kent merkezindeki 5 ilçede eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Olumsuz hava koşullarının etkili olduğu Antalya’da 13 Şubat 2024 Salı günü okulların tatil olduğu yerler araştırılıyor. İşte tüm detaylar…

5 İLÇEDE OKULLAR 1 GÜN SÜREYLE TATİL EDİLDİ

Antalya’da kent merkezinde dün akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan sağanak yağış gece saatlerinde ise şiddetini artırdı. Yoğun yağış yollarda su birikintileri oluştururken hem yayalar hem de araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti. Yağış sebebiyle bazı bölgelerde ulaşımda aksamalar yaşanırken kent merkezindeki 5 ilçede eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Antalya Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, kentte devam eden olumsuz hava koşullarına dikkat çekildi ve ‘İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle 5 merkez ilçemizde Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa’da eğitim kurumlarımızda Hıfzıssıhha kararı gereğince 13.02.2024 Salı günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Ayrıca olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçemizde kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel 1 gün idari izinli sayılacaktır.’ duyurusu yapıldı.

antalya-da-okullarin-tatil-oldugu-yerler-13-subat-2024.jpgantalya-da-okullarin-tatil-oldugu-yerler-13-subat-2024-001.jpg

EV VE İŞYERLERİNİ SU BASTI

Antalya’yı teslim alan sağanak yağış sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yoğun yağış sebebiyle yollarda su birikintileri oluştu. Kırsal kesimlerdeki bazı mahallelerde ev ve işyerlerini su bastı. Kent merkezindeki bazı alt geçitlerde su birikintileri oluştuğu görüldü. Yağışın yol açtığı su birikintileri ve sel nedeniyle çok sayıda ev, işyeri ve araç zarar gördü.

antalya-da-okullarin-tatil-oldugu-yerler-13-subat-2024-002.jpg