AÖF final sınav tarihleri 2024! Açıköğretim sınav tarihleri belli oldu

Açıköğretim öğrencileri final sınavı tarihlerini merak ediyor. AÖF öğrencileri final sınavı tarihleri ile ilgili araştırmalara başladı. Yaklaşan sınavların hangi gün ve saatte yapılacağı merak edilirken final sınavı tarihleri belli oldu.

AÖF final sınav tarihleri 2024! Açıköğretim sınav tarihleri belli oldu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavlarına doğru geri sayım başladı. AÖF öğrencileri final sınavları için hazırlıklarını sürdürürken bir taraftan da sınav tarihlerini araştırıyor. Peki, AÖF final sınavı ne zaman 2024? AÖF final sınavı hangi gün? AÖF final sınavına kaç gün kaldı? AÖF final sınavı ne zaman yapılacak 2024? İşte detaylar…

FİNAL SINAVINA DOĞRU GERİ SAYIM BAŞLADI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavları başlıyor. Vize sınavlarını geride bırakan AÖF öğrencileri şimdi final sınavları için geri sayıyor. 2023-2024 sınav takvimini yakından takip eden AÖF öğrencileri final sınavı için tarihleri merak ediyor. AÖF final sınavlarına az bir süre kaldı. AÖF Bahar Dönemi final sınav tarihleri belli oldu.

aof-final-sinav-tarihleri-acikogretim-sinav-tarihleri-belli-oldu.jpg

2024 AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

2024 yılı AÖF Bahar Dönemi final sınavı tarihleri belli oldu. AÖF öğrencileri bir yandan final sınavlarına hazırlanırken bir yandan da sınav günlerini merak ediyor. Belirlenen takvime göre AÖF Bahar Dönemi final sınavları 25-26 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak. Sınav tarihi yaklaşırken öğrenciler AÖF ders geçme notunu da araştırıyor. Derslerden başarılı sayılmanız için ders başarı puanınızın 35 veya üzeri olması gerekiyor. Yapılan sınavların sonucunda ara sınav notunun yüzde 30’u dönem sonu sınav notunun yüzde 70’i alınarak başarı notunuz hesaplanıyor.