AÖF sınav giriş belgeleri yayılandı! AÖF bahar dönemi sınav takvimi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavları için gözler sınav takvimine çevrildi. AÖF öğrencileri bahar dönemi final sınavlarının tarihini araştırıyor. 2024 AÖD bahar dönemi final sınavı tarihi merak ediliyor.

AÖF sınav giriş belgeleri yayılandı! AÖF bahar dönemi sınav takvimi

AÖF bahar dönemi final sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yapılacak sınavla ilgili merak edilen tüm detaylar araştırılıyor. 2024 AÖF bahar dönemi final sınavı öncesinde öğrenciler sınav giriş belgeleri ve final sınavı tarihi ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Peki, 2024 ÖF bahar dönemi final sınavları ne zaman? AÖF bahar dönemi final sınavları başladı mı, ne zaman başlayacak? AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AÖF sınav giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler…

AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV TARİHİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi final sınavları tarihi AÖF öğrencileri tarafından araştırılıyor. Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan 2023-2024 sınav takvimine göre, AÖF bahar dönemi final sınavları 25-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYINLANDI MI?

AÖF sınav giriş belgeleri ile ilgili de araştırmalar sürüyor. Bu hafta sonu uygulanacak olan bahar dönemi final sınavı öncesinde AÖF öğrencileri sınav giriş belgelerini merak ediyor. AÖF final sınavı giriş belgeleri de https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden erişime açıldı. AÖF öğrencileri açılan ekrandan e-Devlet veya Anadolu Üniversitesi hesabı ile giriş yapabilir ve AÖF sınav giriş belgelerine ulaşabilir.

aof-sinav-giris-belgesi-yayinlandi-aof-bahar-donemi-sinav-takvimi.jpg

AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ OLMALI?

AÖF öğrencilerinin merak ettiği sorulardan biri de ders geçme notu oluyor. Öğrencilerin derslerden başarılı sayılması için ders başarı puanının 35 veya üzeri olması gerekmektedir. Yapılan sınavlarda ise ara sınav notunun yüzde 30’u dönem sonu sınav notunun yüzde 70’i alınarak başarı notu hesaplanmaktadır.