AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih 2024

AÖF öğrencilerinin meraklı bekleyişi devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda bahar dönemi ara sınavlarına katılım sağlayan AÖF öğrencileri sınav sonuçlarını merak ediyor. Öğrenciler, sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi bekliyor.

AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih 2024

Bilindiği gibi AÖF’te dönem içi düzenlenen sınavlar çok önemli. Çünkü AÖF’te telafi veya bütünleme sınavları bulunmamaktadır. Bu sebeple öğrenciler dönem içi sınavlarında başarılı olabilmek için hazırlıklarını sıkı bir şekilde yaparlar. AÖF Bahar Dönemi ara sınavları da 23-24 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşmişti. Şimdi gözler sınav sonuçlarına çevrildi. Peki, AÖF ara sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları hangi gün açıklanır? AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih ne zaman? İşte detaylar…

AÖF SINAV SONUÇLARI BEKLENİYOR

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi ara sınavları 23-24 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Sınavın ardından tüm öğrenciler sınav sonuçlarını beklemeye başladı. AÖF ara sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen AÇF sınavları yüz yüze olarak tamamlanmıştı. Sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihle ilgili Anadolu Üniversitesi’nden herhangi bir açıklama gelmedi. Sınav değerlendirme sürecinin en az 2 hafta sürmesi beklenirken sınav sonuçlarının da Nisan ayının ikinci haftasında erişime açılması bekleniyor. Araya giren Ramazan Bayramı dolayısıyla sınav sonuçlarının bayram tatilinin ardından açıklanabileceği yorumları da yapılıyor.

aof-sinav-sonuclarinin-aciklanacagi-tarih.jpg

AÖF SINAV SONUCU SORGULAMA

AÖF sınav sonuçları Anadolu-edu.tr adresinden öğrencilerin erişimine açılacak. Öğrenciler, T.C. Kimlik Numarası, öğrenci şifresi ile öğrenci otomasyonu üzerinden sınav sonuçlarını görüntüleyebilecek. Ekranda öğrencilerin aldığı toplam puan, yanlış ve doğru cevap sayısı yer alacak. AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasıyla beraber harf notları da belli olacak.