Kamu bankası 900 bin TL konut kredisini duyurdu! İşte faiz oranı ve taksit tablosu

Vakıfbank’tan yeni konut kredisi paketi geldi. 900 bin TL konut kredisi, faiz oranı, aylık taksit tablosu ve toplam geri ödeme belli oldu.

Kamu bankası 900 bin TL konut kredisini duyurdu! İşte faiz oranı ve taksit tablosu

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat. Kamu bankası Vakıfbank, yeni konut kredisi paketini açıkladı. Devlet destekli 900 bin TL konut kredisi verecek olan banka, faiz oranlarını indirdi, vade süresini uzattı. Artık çok daha kolay geri ödeme koşulları ile konut kredisi almak ve dolayısıyla da ev sahibi olmak mümkün. Vakıfbank’ın yeni konut kredisi paketi faiz oranı, aylık taksit tablosu ve toplam geri ödeme miktarı haberimizde…

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artış sonrasında vatandaşlar ancak banka kredisi kullanarak ev sahibi olabiliyor. Ancak Merkez Bankası'nın faiz kararları sonrası bankaların konut kredisi faiz oranları da çok yükseldi. Bu sebeple ev sahibi olmak isteyenler düşük faizli konut kredisi veren bankaları araştırıyor. Vakıfbank'tan da ev alma hayali olanlar için yeni konut kredisi paketi geldi. Uzun vadeli ve düşük faizli konut kredisi verecek olan Vakıfbank, 900 bin TL kredi için aylık taksit ve toplam geri ödeme tablosunu yayınladı.

VAKIFBANK'TAN 900 BİN TL'LİK KONUT KREDİSİ PAKETİ

Ev sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank'tan yeni konut kredisi paketi geldi. 900 bin TL'lik konut kredisi verecek olan Vakıfbank, uzun vadeli ve düşük faizli kredi desteği sağlıyor. Vakıfbank'ın yeni konut kredisinden 18 yaş üstü tüm vatandaşlar düzenli gelire sahip olmaları durumunda yararlanabiliyor. Kolay ve hızlı Kredi sağlayan Vakıffbank’a göre 120 aya kadar da vade uyguluyor.

VAKIFBANK 900 BİN TL AYLIK TAKSİT VE TOPLAM GERİ ÖDEME TABLOSU

Kamu Bankası Vakıfbank, 900.000 TL'lik konut kredisi için aylık taksit ve geri ödeme tablosunu da yayınladı. Bankadan kredi kullanacak olanların araştırdığı konular arasında yer alan faiz oranı, vade sayısı ve toplam geri ödeme miktarı Böylece belli oldu.

Vakıfbank'ın 900 bin TL'lik yeni konut kredisi paketi %3.79 faiz oranı ile sağlanıyor. 120 ay vadeli olarak verilen kredinin aylık taksit tutarı 34.507 TL olurken toplam geri ödeme miktarı ise 4.1 milyon TL oldu.

VAKIFBANK ŞUBESİNDEN BAŞVURABİLİRSİNİZ

Vakıfbank tarafından verilen düşük faizli Konut kredisine başvuru işlemleri gerekli Evrakların toplanması sonrasında şubelerden yapılıyor. Vakıfbank konut kredisi için başvuruları mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından kabul etmiyor. O sebeple hafta içi her gün Vakıfbank şubelerine giderek 900 bin TL'lik Konut kredisine başvurunuzu yapabilirsiniz.