Kar tatili SON DAKİKA! Pazartesiye saatler kala öğrenciler ve veliler araştırıyor

Hafta sonu hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşmesi ve peş peşe gelen meteorolojik uyarıların ardından arama motorları tatil araştırmalarıyla dolup taştı. Öğrenciler ve veliler kar tatili araştırmalarına devam ediyor.

Kar tatili SON DAKİKA! Pazartesiye saatler kala öğrenciler ve veliler araştırıyor

Yurdun pek çok yerinde etkili olan sağanak yağış ve kuvvetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkilerden gelen kar yağışı uyarılarının ardından gözler okullara çevrildi. Yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte soğuk hava dalgası yurt genelinde hissedilmeye başlandı. Geçtiğimiz hafta gibi bu hafta da kuvvetli rüzgar birçok kentte etkisini gösterdi ve olumsuz durumlara yol açtı. Yağışlı ve rüzgarlı geçen bir hafta sonunda öğrenciler ve veliler Pazartesiye saatler kala tatil araştırmalarını sürdürüyor. Yarın kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi, değil mi? 27 Kasım 2023 Pazartesi okullar açık mı? Yarın okula gidilecek mi? Yarın okullar tatil olacak mı İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Bolu, Kocaeli, Muğla, Antalya? İşte okul tatili ile ilgili araştırmalarla ilgili son durum ve merak edilen tüm detaylar

KARLA KARIŞIK YAĞMUR UYARISI

İstanbul için hafta sonu özellikle de Pazar günü yağışlı bir havanın hakim olmasının beklendiği bildirilmişti. Meteorolojik tahminlere göre 26 Kasım 2023 Pazar günü İstanbul’da yer yer karla karışık yağmur, yüksek bölgelerde kar yağışı görebileceği şeklinde uyarılar gelmişti. Hava sıcaklıklarının ise Pazar günü 17’den 5’e düşeceği bekleniyordu. Öte yandan yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesinin beklendiği de yapılan uyarılar arasında yer almıştı.

kar-tatili-son-dakika-pazartesiye-saatler-kala-ogrenciler-ve-veliler-arastiriyor.jpg

SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

Hafta sonu itibarıyla yurdun pek çok bölgesinde sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Zaman zaman kuvvetli fırtınanın da eklendiği yağışlı havalar birçok ilde günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Muğla’da fırtınalı bir hava ve yerel yağışlar görülürken yine Antalya’da da yağışlı bir hafta sonu yaşandı. İzmir’de ise dün akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca etkisini artırarak devam ettiren sağanak yağış rüzgarın da etkisini göstermesiyle deniz taşkınına sebep oldu. İzmir’de yollar ve caddeler göle dönerken deniz suyunun kaldırımlara kadar ulaştığı görüldü. Hafta sonu yurdun pek çok kesiminde etkili olan olumsuz hava şartları ile birlikte öğrenciler ve veliler Pazartesi günü okul var mı, okullar tatil olacak mı sorularına yanıt aramaya başladı.

kar-tatili-son-dakika-pazartesiye-saatler-kala-ogrenciler-ve-veliler-arastiriyor-001.jpg

PAZARTESİ GÜNÜ TATİL YOK

Hafta sonunun son günü olan Pazar gününü geride bırakmaya saatler kala hafta başına yaklaşırken Pazartesi günü okul var mı, okullar açık mı, 27 Kasım 2023 Pazartesi günü tatil mi sorularına yanıt aranmaya devam ediliyor. Yurt genelinde etkisini gösteren yağışlı ve rüzgarlı, yer yer yüksek kesimlerde kar yağışının etkili olduğu hafta sonunun ardından Pazartesi günü okul olacak mı, okula gidilecek mi soruları arama motorlarında sıkça yer alıyor. 27 Kasım 2023 Pazartesi günü tatil yok. Okul tatili için İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerden Valilik açıklaması gelmedi. Yarın (27 Kasım 2023 Pazartesi) okulların tatil olacağına dair resmi bir açıklama bulunmuyor. Yarın (27 Kasım 2023 Pazartesi) okullar açık olacak.