Kopya çekerken yakalanan öğrenci öğretmenini bıçakladı

Eğitimde artan şiddet olaylarına karşı yeni önlemlerin gündemde olduğu günlerde sosyal medyanın gündemine oturan şoke eden bir olay da Elazığ’da meydana geldi. Kopya çekerken yakalanan bir öğrenci öğretmenini bıçakladı.

Kopya çekerken yakalanan öğrenci öğretmenini bıçakladı

Türkiye, İstanbul’da okuldan atılan yabancı uyruklu öğrencinin saldırısına uğrayarak öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan’ın yasını tutarken Elazığ’dan kan donduran bir haber geldi. Eğitimde artan şiddet olaylarının konuşulduğu ve yeni önlemlerin gündeme geldiği günlerde Elazığ’da kopya çekerken yakalanan bir öğrencinin kendisini yakalayan öğretmenini bıçakladığı öğrenildi.

KOPYA ÇEKERKEN YAKALANINCA ÖĞRETMENİNE SALDIRDI

Olay, Elazığ’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Limak Ortaokulu’nda sınav sırasında kopya çekmeye çalışan bir öğrenci kendisini yakalayan öğretmenine bıçakla saldırdı. Yanında getirdiği bıçakla öğretmenine saldıran öğrencinin öğretmeni bacağından yaraladığı öğrenildi.

ÖĞRETMENİNİ BACAĞINDAN YARALADI

Olayla ilgili detaylar ortaya çıkarken alınan bilgilere göre, sınavda olan 8. sınıf öğrencisi A.B., kopya çekmek istedi. Durumu fark eden Sosyal Bilgiler Öğretmeni A.K., kopya çekmek isteyen öğrenci A.B.’nin sınav kağıdını önünden aldı. Bir süre sınav kağıdını geri almak için öğretmenine ısrar eden öğrenci, kağıdını geri alamayınca yanındaki bıçağı çıkararak yanına koştuğu öğretmenini bacağından yaraladı.

kopya-cekerken-yakalanan-ogrenci-ogretmenini-bicakladi.jpg

ÖĞRENCİ GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine okula sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı öğretmen, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bacağından yaralanan öğretmeninin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken öğretmenine bıçakla saldırarak yaralayan öğrencinin polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı bilgisine yer verildi.