LGS’de kalem silgi verilecek mi 2024? LGS sınavında yanında olması gerekenler

2024 LGS sınavında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sınava katılım sağlayacak olan öğrencilerin araştırmaları yoğun. Öğrenciler, sınavda yanlarında olması gerekenleri merak ederken LGS’de kalem ve silgi verilecek mi araştırılıyor.

LGS’de kalem silgi verilecek mi 2024? LGS sınavında yanında olması gerekenler

LGS sınavına katıım sağlayacak olan öğrencilerin sınav günü yaklaşırken araştırmaları da hızlandı. Arama motorlarında LGS sınavı öncesinde merak edilenler yer almaya başladı. LGS sınavında ğrencilere kalem ve silgi verilecek mi sorusuna yanıt aranıyor. Peki, LGS’de kalem silgi verilecek mi 2024? LGS’de yanımıza almamız gerekenler neler? LGS sınavında nelerin yanında olması gerekiyor? LGS’de yasak olan şeyler 2024? İşte tüm merak edilenler…

KALEM VE SİLGİ SORUSU EN ÇOK ARAŞTIRILANLAR ARASINDA

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına 2024 yılında da çok sayıda öğrenci katılım sağlayacak. Sınav gnü yaklaşırken öğrencilerin araştırmaları da yoğunlaştı. LGS sınavına katılım sağlayacak olan öğrenciler, ‘LGS’de kalem ve silgi verilecek mi?’ sorusuna yanıt arıyor. LGS sınavında öğrencilere MEB tarafından kalem ve silgi verilmeyecektir. Sınava katılacak olan öğrenciler yanlarında en az 2 adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan silgi getirmelidir.

lgs-de-kalem-silgi-verilecek-mi-2024-lgs-sinavinda-yaninda-olmasi-gerekenler.jpg

SU ŞİŞESİ İLE SINAVA GİRİLİR Mİ?

LGS sınavına su şişesi getirmek yasak mı sorusuna da yanıt aranıyor. LGS sınavına katılım sağlayacak öğrencilerin hepsi LGS’de su şişesi yasak mı, sınava su şişesiyle girmek yasak mı, değil mi sorusunun yanıtını merak ediyor. LGS sınavında yanınızda bandajı çıkarılmış olan şeffaf pet şişe içerisinde su getirebilirsiniz. Çanta, cüzdan, cep telefonu, radyo, telsiz, bilgisayar, saat, kamera ve benzeri iletişim araçları ile depolama kayıt ve veri aktarma cihazları, kablosuz iletişim sağlayan cihazlar ve kulaklık, kolye, küpe, bilezik, broş, yüzük ve benzeri eşyalar ile her türlü elektronik veya mekanik cihazlar, hesap makinesi, databank sözlük, kitap, defter, kağıt, not ve benzeri dökümanlar ile pergel, cetvel, açıölçer, delici kesici aletler sınav binasına alınmayacaktır.