Okullar açılmadan önce kırtasiye yardımı başvurularına geç kalmayın! İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerine verilecek

Haziran ayında başlayan 3 aylık yaz tatili Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte artık sona eriyor. Eylül ayına doğru geri sayım sürerken okulların açılış tarihi de merakla araştırılıyor. Bu süreçte öğrenciler ve veliler de okul ihtiyaçlarını düşünüyor.

Okullar açılmadan önce kırtasiye yardımı başvurularına geç kalmayın! İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerine verilecek

Yeni eğitim-öğretim dönemi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Şimdi gözler okulların açılacağı tarihe çevrildi. Öğrenciler ve velilerin heyecanlı bekleyişi sürerken okullar açılmadan hemen önce eğitim masrafları da düşünülmeye başlandı. Öğrenciler ve veliler giderek artan masrafları kara kara düşünürken sevindiren bir haber geldi. Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek olan kırtasiye yardımı başvuruları ve kırtasiye yardımı kapsamındaki önemli bir duyuru geldi. İşte ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilecek olan kırtasiye yardımının tüm detayları…

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ BAŞLIYOR

Öğrencilerin 3 aylık yaz tatili Eylül ayında sona eriyor. Haziran ayında başlayan ve 3 ay sürecek olan yaz tatili 11 Eylül tarihinde sona erecek. Öğrenciler ve veliler ise yeni eğitim-öğretim dönemi için oldukça heyecanlı. Yeni eğitim döneminin ilk ders zilinin çalacağı gün büyük bir heyecanla beklenirken bir taraftan da eğitim masrafları düşünülüyor. Artan masraflarla birlikte özellikle velileri kara kara düşündüren eğitim masrafları ile ilgili yeni bir destek duyurusu var mı, öğrencilere eğitim, kırtasiye desteği verilecek mi araştırmaları yapılıyor. Okulların açılış tarihi yaklaştıkça kırtasiye desteği araştırmaları da yoğunlaşıyor.

okullar-acilmadan-once-kirtasiye-yardimi-basvurularina-gec-kalmayin-ilkokul-ortaokul-lise-ogrencilerine-verilecek-001.jpg

ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ DUYURUSU GELDİ

Öğrencilere yönelik okul ihtiyaçlarında yardımcı olacak kırtasiye desteği duyurusu geldi. Gürsu Belediyesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik kırtasiye yardımı duyurusu yaptı. Ailelerin yüzünü güldüren bu duyurunun ardından bu desteğin detayları ve başvuru tarihleri de araştırılmaya başlandı. Kalemden boyaya, cetvel setinden fon kartonuna ve makastan fosforlu kaleme kadar öğrencilerin ihtiyaç duyduğu tüm okul gereçleri karşılanacak.

BAŞVURULAR ÖĞRENCİ BELGESİ İLE YAPILACAK

Gürsu Belediyesi tarafından sağlanacak olan öğrencilere kırtasiye desteği ile ilgili en çok araştırılan ise başvuru detayları oluyor. Başvuruların öğrenci belgesi ile yapılması gerektiği bildirildi. Bu destek kapsamındaki başvurular 14 Ağustos tarihinde başladı. Son başvuru tarihi ise 31 Ağustos olarak açıklandı. Öğrenciler ve veliler Ağustos ayının sonuna kadar kırtasiye yardımı başvurularını yapabilirler. Başvurular ise Sosyal Yardım İşleri Müdürlükleri aracılığıyla gerçekleştirilecek.

okullar-acilmadan-once-kirtasiye-yardimi-basvurularina-gec-kalmayin-ilkokul-ortaokul-lise-ogrencilerine-verilecek.jpg

EĞİTİM DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR

Yeni eğitim dönemine çok az bir süre kalırken ülke genelinde farklı belediyeler de eğitim desteği kapsamında öğrencilerin okul masraflarında ailelerin yükünü hafifletmeye devam ediyor. Eğitim destekleri ile ilgili tüm detay ve duyurulara belediyelerin resmi internet sitelerini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.