YKS başvuru ücreti 2024! YKS sınav başvuru ekranı ÖSYM

Üniversite sınavına hazırlanan üniversite adayları sınav başvuru tarihi ile birlikte diğer tüm detayları araştırıyor. YKS başvuru tarihi, başvuru ücreti ve sınav tarihi gibi tüm detaylar araştırılıyor.

YKS başvuru ücreti 2024! YKS sınav başvuru ekranı ÖSYM

Üniversite adayları YKS sınavı için araştırmalarına devam ediyor. 2024 YKS sınavı ne zaman, sınav tarihi belli oldu mu, YKS hangi gün, YKS başvuruları ne zaman, başladı mı, YKS sınav ücreti ne kadar gibi soruların yanıtı merak ediliyor. 2024 yılında üniversite sınavına katılım sağlayacak olan adayların soruları yanıt buluyor. YKS başvuru tarihleri belli olurken sınav tarihleri de belli oldu. Sınav başvurusu için ödenecek ücret ise merak ediliyor. İşte YKS başvuru süreci ve sınavla ilgili merak edilen tüm detaylar…

YKS BAŞVURU SÜRECİ

Bu yıl üniversite sınavına katılım sağlayacak olan milyonlarca üniversite adayı YKS sınavı ile ilgili detayları yakından takip ediyor. YKS başvuru tarihleri belli oldu. Başvuru süreciyle ilgili detaylar ve son başvuru tarihi merak edilirken geç başvuru tarihi ile ilgili de detaylar belli oldu. YKS başvuruları 1 Şubat 2024 tarihinde başlıyor ve 26 Şubat 2024 tarihine kadar devam ediyor. YKS geç başvuru tarihi ise 5-7 Mart 2024 olarak belirlendi.

YKS ÜCRETİ 2024

YKS başvuruları kadar sınav başvuru ücreti de merak ediliyor. YKS 2024 başvuru kılavuzu henüz yayımlanmadı. YKS 2024 başvuru ücreti ile ilgili detaylar ÖSYM tarafından yayımlanacak olan başvuru kılavuzunun ardından belli olacak. Sınav başvurusunda bulunan adaylar, seçtikleri oturumlara bağlı olarak sınav ücretini kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardan birine veya ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan ‘Ödemeler’ kısmından kredi kartı/banka kartı ile belirtilen ödeme süresi içinde yatıracaktır.

yks-basvuru-ucreti-2024-yks-sinav-basvuru-ekrani-osym.jpg

YKS SINAV TARİHİ 2024

YSK Temel Yeterlilik Testi (TYT) 1. Oturum : 8 Haziran 2024

YKS Alan Yeterlilik Testi (AYT) 2. Oturum: 9 Haziran 2024

YKS Yabancı Dil Testi (YDT) 3. Oturum: 9 Haziran 2024