YKS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı 2024! ÖSYM duyurdu: Erişime açıldı

Üniversite adaylarının yakından takip ettiği 2024 YKS sınavı ile ilgili tüm detaylar gündemde yer almaya devam ediyor. Haziran ayında gerçekleştirilecek olan YKS sınavıyla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı.

YKS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı 2024! ÖSYM duyurdu: Erişime açıldı

8-9 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan YKS sınavına katılım sağlayacak olan üniversite adayları sınavla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ediyor. YKS sınavının tarihi, sınav yerleri, sınav giriş belgesi ve tüm detaylar araştırılıyor. Peki, 2024 YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı? 2024 YKS sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? YKS ne zaman 2024? İşte tüm detaylar…

YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ AÇIKLANDI

ÖSYM'den yapılan son dakika açıklamasında 2024 YKS sınav giriş belgesinin erişime açıldığı duyuruldu. Sınava katılım sağlayacak olan adaylar, sınav günü geçerli kimlik belgeleriyle birlikte sınav giriş belgelerini de yanında bulunduracak. YKS sınav giriş belgesi yanında olmayan adaylar ise sınavların düzenleneceği okullara alınmayacak. Adayların sınav günü kimlik kontrolü vb. işlemleri için sınav saatinden en az 1 saat önce sınava katılım sağlayacakları okul binalarında hazır bulunması gerekmektedir.

yks-sinav-giris-belgesi-sorgulama-ekrani-2024-osym-duyurdu-erisime-acildi.jpg

YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI

YKS sınav giriş belgesi her oturum için ayrı düzenlenmektedir. Bu nedenle farklı oturumlara katılım sağlayacak olan adaylar sınav giriş belgelerini sınav günü yanlarında bulundurmalıdır. YKS sınav giriş belgesine ÖSYM ais üzerinden T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile sorgulayabilirsiniz. Sınav giriş belgenizi ais.osym.gov.tr adresinden sorgulayabilirsiniz.