1 Mart’tan Önce Başvuran Emekliye 20.000 TL TEK SEFERLİK Ek İKRAMİYE Onayı Çıktı

Emekliye Mart ayı sürprizleri açıklanıyor. Yeni ayda yeni ilave ödemeler emeklileri bekliyor. 1 Mart tarihinden önce başvuru yapan emekliye tam 15.000 TL ek para yatacak.

1 Mart’tan Önce Başvuran Emekliye 20.000 TL TEK SEFERLİK Ek İKRAMİYE Onayı Çıktı

Emekliler Şubat ayına adeta bayram havasında geçirdi. Zam farkı ödemeleri, bayram ikramiyesi zammı Zamlı maaş ödemeleri ve hemen ardından promosyon ödemeleri emeklinin cebini doldurdu. Mart ayına doğru geri sayımın başladığı Bugünlerde emekliler için yeni sürprizler de geliyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaşı sevindirecek yeni ödemeler Mart ayında hesaplara yatacak. Emeklilerin yüzünü güldürecek ödeme 15.000 TL ek para olarak duyuruldu.

Milyonlarca emekli Mart ayında yeni bir zam yapılır mı yapılmaz mı sorusunun yanıtını merak ediyor. Çünkü yerel seçimlere doğru artık Geri sayım başladı emekliler Mart ayında seyyanen zam beklentisi içine girdi. 4A 4B 4C emeklisi için kulis bilgileri zam yapılacağı yönünde. Bir yandan bu beklentiler sürerken bir yandan da emekli için yeni haberler var. Bankalar Mart ayında emeklinin promosyon ücretlerini arttırıyor. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisine verilecek promosyon artık 15.000 TL'ye kadar yükseliyor. İşte emekliye 1 Mart itibarıyla verilecek yeni promosyonlar…

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA YEPYENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Emekli maaşı alanlar için promosyon ödemelerinde mart ayı ile beraber yepyeni bir dönem başlıyor. Bildiğiniz üzere bankalar emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına kendisinden alma sözü veren emekli müşterilerine karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon sağlıyor. 3 yıl için verilen promosyon miktarı şu anda rekor seviyeye gelmiş durumda. Hem özel bankalar hem kamu bankaları bu konuda son derece Cömert davranıyor. Emekli maaşı alanların 2024 Şubat ayı için aldıkları promosyon miktarları 5.000 TL ile 15.000 TL arasında değişiyor.

emekliye-3-yeni-zam-1-001.jpg

MART AYINDA PROMOSYON MİKTARI ARTACAK

Emekliye Asıl sürpriz Mart ayında geliyor. 4A 4B 4C emeklisi için 1 Mart'tan itibaren promosyon ücretleri güncellenecek. Emekli maaşı alanlar artık 20.000 TL'ye kadar promosyon desteği almaya hak kazanacak. Birçok özel banka şimdiden harekete geçti.

Hükümet emeklinin kazancını artırabilmek amacıyla yeniden bankalarla Masaya oturuyor. Sosyal güvenlik kurumuna verilen yetki doğrultusunda promosyon pazarlıkları bir kez daha başladı. Özellikle yerel seçim öncesi bu konuyu çözüme kavuşturmak isteyen hükümet, emekli maaşı alanlara jest yapmak istiyor. 1 Mart tarihi itibariyle bankalarında güncel promosyonlarını açıklaması bekleniyor.

EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI DEĞİŞECEK Mİ?

Peki emekli promosyonları 20.000 TL'ye yükselirse promosyon şartlarında bir değişiklik olacak mı? Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bankalar herhangi bir değişikliğe gitmeyi düşünmüyor. Yani promosyonlar yükseldikten sonra da başvuru şartları Arasında 3 yıl maaş taşıma olacak. Elbette yine ek şartlar doğrultusunda ek ödemelerde devam edecek.