10.000 TL nakit ödeme! TC Kimlik numarası sonuna göre 1-2-3-4-5 Nisan’da yatacak

10.000 TL faizsiz kredi ödemesi sürprizi geldi. T.C kimlik numarası sonuna göre 1 2 3 4 5 Nisan'da hesaplara yatacak.

10.000 TL nakit ödeme! TC Kimlik numarası sonuna göre 1-2-3-4-5 Nisan’da yatacak

TC Kimlik numarası sonuna göre yeni kredi paketi açıklandı. Garanti Bankası 10.000 TL faizsiz kredi veriyor. Bayrama yakın yapılacak olan ödemeler için tarihler belli oldu. 1 2 3 4 5 Nisan'da başvuru yapanların IBAN numarasından ödeme yapılacak. 0 faizli kredi bekleyenler için Garanti Bankası Bayram sürprizi yaptı. Başvuru için gelir belgesi istenmiyor, şubeye gitmek gerekmiyor. Gelir belgesiz faizsiz kredi fırsatı ile ilgili tüm şartlar haberimizde…

kredi-1.jpg

10.000 TL FAİZSİZ KREDİ TC KİMLİK NUMARASI SONUNA GÖRE VERİLECEK

Bayram öncesi arayışı olan vatandaşlar için Garanti Bankası Düğmeye bastı. TC kimlik numarası sonuna göre 10.000 TL faizsiz kredi fırsatı başladı. Kampanya Garanti Bankası şubelerinden ya da mobil bankacılıktan yapılacak başvurular için geçerli. Şubesi gelir belgesiz faizsiz kredi kampanyasında doğrudan IBAN numarasına ödeme yapıyor. Kolay ve pratik başvuru ile birlikte Garanti Bankası faizsiz kredi desteği anında sağlanıyor.

kredi-2.jpg

SIFIR FAİZLİ KREDİ FIRSATI ÖZEL OLARAK DUYURULDU

Garanti Bankası'nın bayrama özel olarak duyurduğu 0 faizli kredi fırsatı hem yeni müşteriler hem de eski müşteriler için geçerli. Faizsiz kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler Garanti mobil uygulamasını cep telefonlarına yükleyerek sadece tek tuşla başvuru işlemlerini tamamlayabilir. Şubeye gitme şartı bulunmuyor başvurular dijital ortamda pratik bir şekilde tamamlanabiliyor. Elbette Garanti Bankası'nın bu kampanyasına katılmak için bazı Kredi kullanım şartları aranıyor.

kredi-3.jpg

FAİZSİZ KREDİ ALMAK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

Garanti Bankası faizsiz kredi kampanyasından faydalanmak için aranan en önemli şart kredi notu. Düzenli gelire sahip olmak ve kredi notunun 1200 puan ve üstü olması durumunda hemen Garanti mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olabilir sadece 1 dakika içinde Kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Hızlı kredi seçenekleri ile son dönemlerin dikkat çeken bankaları arasında bulunan Garanti Bankası 15.000 TL'yi faizsiz olarak veriyor. Ayrıca ihtiyaç kredisi kullanmayı düşünüyorsanız Garanti Bankası'nda düşük faiz oranı ile 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi seçenekleri de var.