10.000 TL ödeme ONAYLANDI! Acil nakit ihtiyacı olan kaçırmasın

Acil paraya ihtiyacı olanlar için 10.000 TL ödeme onaylandı. Bayram öncesi nakit fırsatını yakalamak isteyenler hemen başvuru yapsın.

10.000 TL ödeme ONAYLANDI! Acil nakit ihtiyacı olan kaçırmasın

Acil nakit ihtiyacı olanlar için bomba kampanya geldi. Özellikle Kurban Bayramı öncesi ING Bank’tan sürpriz bir ihtiyaç kredisi fırsatı duyuruldu. Düşük limitli acil nakit ihtiyacınız varsa ING bank, 10.000 TL kredi desteği sünüyor. ING bank hızlı kredi kampanyasına turuncu ekstra programı üzerinden sadece tek tıkla başvuru yapılabiliyor.

Türkiye’de son dönemde müşterilerine çok cazip kampanyaları ile önemli fırsatlar tanıyan ING bank acil nakit ihtiyacı olanlar için de sürpriz bir kredi fırsatını duyurdu. ING Bank‘ın yeni ihtiyaç kredisi mini kredi paketi olarak düşük faizli şekilde vatandaşa sunuluyor. ING bank, diğer bankaların aksine en uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi fırsatları sağlıyor. ING Bank‘ın yeni kampanyasına turuncu ekstra üzerinden tek tıkla başvuru yapmakta mümkün oluyor. Nakit paraya sıkışan, bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler ING Bank‘tan 10.000 TL ile 50.000 TL arasında düşük faizli kredi desteği alabilir.

ING BANK YENİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

ING Bank’ın 10.000 TL ile 50.000 TL arasında ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Aylık 3,34 faiz oranıyla verilen yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında 36 ay vade uygulanıyor. ING Bank’ın yeni kampanyasında aylık taksit tutarı ise 594 TL’den başlıyor. Esnek geri ödeme planı da hazırlayan banka, şu anda diğer bankalara oranla en uygun kredi faiz oranlarını sağlıyor.

TEK TIKLA BAŞVURUNUZU YAPABİLİRSİNİZ

ING Bank‘ın acil ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru işlemleri çok kolay. Sadece tek tıkla turuncu ekstra programı üzerinden başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz. ING bank 36 ay vadeli olarak kredi desteği sağlıyor. Başvuru yapacak olan kişilerin ING bank müşterisi olması gerekiyor. Sadece banka müşterilerine yönelik bir kampanya yapan ING Türkiye 31 Mayıs’a kadar geçerli kampanyasının son başvuru tarihini hatırlattı. Başvuru yapmak isteyenler ING bank mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olarak da işlem yapabilir.