10.000 TL üstü maaş alan emekliye bayram müjdesi! Ek Para olarak 10.000 TL yatacak

Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlara bayram müjdesi geldi. Devlet bankaları devreye girdi, ek para olarak 10.000 TL ödeme yatacak.

10.000 TL üstü maaş alan emekliye bayram müjdesi! Ek Para olarak 10.000 TL yatacak

Milyonlarca emekli vatandaş için bayram sürprizleri açıklanıyor. 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere yeni bir ek para sürprizi duyuruldu. 3 devlet bankası tarafından emeklilere bayram öncesi 10.000 TL'lik nakit destek ödemesi verilecek. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emeklinin IBAN numarasına ek para tamamlıyor. Bayram öncesi rahatlamak isteyen emekliler başvurusunu yaparak hemen ek ödeme alabiliyor.

BAYRAM ÖNCESİ BANKALARDAN EMEKLİYE JEST

Devlet bankaları bayram öncesi devreye girdi emekliler için yeni bir ek para tanımlandı. SSK bağ-kur 4c emeklisi fark etmeden başvuru yapan milyonlarca emekliye kamu bankaları tarafından 10.000 TL'lik faizsiz nakit avans fırsatı sunuluyor. Devlet bankaları, 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere kapılarını açarken hem nakit avans hem de promosyon kampanyaları devam ediyor. Devlet bankalarının sunduğu faizsiz nakit avans imkanlarını değerlendirmek isteyenler 31 Mayıs'a kadar mobil bankacılık, internet bankacılığı ve şubelerden başvurularını yapabilir. Ayrıca emekliler için kamu bankalarında promosyon fırsatları da son derece cazip bir seviyeye yükseldi.

12.000 TL'YE KADAR DA PROMOSYON VAR

Kamu bankalarında faizsiz nakit avans ödemelerinin yanı sıra 3 yıllığına maaşını taşıyan ve buradan almayı taahhüt eden emeklilere 12.000 TL'ye Varan promosyon fırsatı var. Seçim öncesinde kamu bankaları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine yeni bir karar almış emekli promosyon miktarlarını arttırmıştı. Emekliye yönelik yeni promosyonlar artık kamu bankalarında 8.000 TL ile 12.000 TL arasında değişiklik gösteriyor. Yeni müşteri olan emekliler hem promosyon hem de faizsiz nakit avans fırsatlarını değerlendirebiliyor.

EMEKLİYE 50.000 TL'YE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın emekliye teklifleri bunlarla da sınırlı değil. Bayramda artan nakit ihtiyacını karşılamak isteyen emekliler devlet bankalarına başvuru yapmaları halinde 50.000 TL'ye kadar faizsiz düşük faizli kredi kullanabiliyor. Emekli ihtiyaç kredisi paketleri kapsamında kamu bankaları 36 aya kadar da vade uyguluyor. Milyonlarca emekliliği kapsayan yeni kampanyaları değerlendirmek isteyenler en geç 31 Mayıs'a kadar işlemlerini tamamlayabilir.