11-12 Aralık'ta emekli bayram edecek! 3 banka ödemeleri arşa çıkardı

Emekliye sevindirecek yeni ek ödeme özel olarak duyuruldu. 3 kamu Bankası ödemeleri arşa çıkardı. 11 12 Aralık'ta emekli bayram edecek.

11-12 Aralık'ta emekli bayram edecek! 3 banka ödemeleri arşa çıkardı

Emekliye bankalardan ek ödeme müjdeleri gelmeye devam ediyor. Aralık ayı sonuna kadar devam edecek kampanyalar için açıklama 3 kamu Bankası'ndan geldi. Devlet bankaları emekli promosyonları konusunda SGK ile yeniden masaya oturdu. SSK Bağ koruma memur emeklisi EYT emeklisi 17 milyona yakın vatandaşa verilecek ek ödeme miktarı artıyor. Kamu bankaları emekli promosyonu ödemelerinin yanında emekliye özel kredi paketleri de hazırlıyor. Milyonlarca emekliyi sevindirecek yeni Kredi paketlerini detayları ortaya çıktı. 11-12 Aralık tarihinde yapılacak yeni ödemelere ilişkin son dakika gelişmeleri haberimizde…

Emekli maaşı alanlar, maaş ödemeleri kadar bankalar tarafından sağlanan promosyon ödemelerini de yakından takip ediyor. Yaklaşık 17 milyon vatandaş için SGK bankalarla düzenli olarak görüşme gerçekleştiriyor ve promosyon miktarlarını arttırıyor. Emekli promosyonu kampanyaları ile ilgili kamu bankaları da yeni bir düzenleme duyurdu. Milyonlarca emekli bu düzenleme sayesinde rahat bir nefes alacak. Çünkü Türkiye'de düşük faiz oranı ile kredi verdiği için emekliler tarafından en çok tercih edilen bankalar kamu bankaları oluyor. Ancak kamu bankalarında Emekli promosyonu ücretleri özel bankalara oranla bir miktar düşük kalıyor. Bu sorunun giderilmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu devreye girdi. 3 kamu Bankası Sosyal Güvenlik Kurumunun girişimleri ile birlikte emekli promosyon miktarlarını arttırmaya hazırlanıyor. Peki Emekli promosyonu ne kadar olacak? Ziraat Vakıf ve Halkbank Emekliye ne kadar promosyon sağlayacak?

emekli-promosyon-3-banka-1.jpg

ZİRAAT, VAKIF VE HALKBANK EMEKLİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan önemli bir adım geldi. Emekli promosyonu kampanyalarını güncellemeye hazırlanan 3 kamu Bankası SGK ile yeniden masaya oturdu. Emekliye verilecek promosyon miktarları ocak ayından itibaren yükselecek. Kamu bankalarının Yeni promosyonlarını özel bankalarla aynı seviyeye çekeceği tahmin ediliyor.

5000 TL ÖDEME 11-12 ARALIK'TA YATACAK

Diğer yandan kamu bankalarında aralık ayı promosyon fırsatları da sürüyor. SSK bağ-kuru memur emeklisi ve EYT emeklisi olan milyonlarca vatandaş için çağrı yapan kamu bankaları, 31 Aralık tarihine kadar devam eden kampanya kapsamında emekliye 5.000 TL'ye Varan promosyon fırsatı sunacaklarını duyurdu. Bugün başvuru yapan Emeklilere promosyon ödemeleri 11-12 Aralık tarihlerinde yatacak.

emekli-promosyon-3-banka-2.jpg

ÖZEL EMEKLİ KREDİSİ PAKETLERİ DE HAZIRLANDI

Kamu bankaları tarafından emekliye yönelik özel emekli kredisi paketleri de memur Hazırlandı. SSK bağ-kur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaş 50.000 TL'ye kadar düşük faizli ve 36 ay vadeli kredi kullanmak için devlet bankalarına başvuru yapabiliyor. 3 kamu Bankası aynı zamanda emekliye 3 ay ödeme erteleme fırsatı da sunuyor. Böylece emekliler bütçeleniyor olmadan ve tartmadan emekli kredisi kullanarak düşük faizle ödeme yapabiliyor.