12 haneli TC kimlik kartını sisteme okutan kârlı çıkıyor! 50 bin TL ihtiyaç kredisini şimdi alan Aralıkta ödeyecek!

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi başvurularında keseyi sonuna kadar açtı. Asgari ücretli, emekli, özel sektör çalışanı fark etmeksizin 3 ay erteleme ile ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı.

12 haneli TC kimlik kartını sisteme okutan kârlı çıkıyor! 50 bin TL ihtiyaç kredisini şimdi alan Aralıkta ödeyecek!

Yapı Kredi acil nakit ihtiyacına son verecek o benzersiz kampanyasını tüm banka müşterileri için müjde olarak duyurdu. “Bugünün ihtiyaçlarını yarına ertelemeyin” sloganı ile yola çıkan Yapı Kredi düşük faizli esnek limitli geri ödeme fırsatı sunan kredi kampanyasını Eylül ayında da sürdürüyor.

Yapı Kredi Mobil uygulama üzerinden veya internet şubesi aracılığı ile kredi başvurusunda bulunacak her vatandaş 7/24 “Hemen başvur” butonunu kullanarak gelir durumuna göre kredi talep edebilecek.

YAPI KREDİ 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

demeler-3-ay-sonra-baslayacak-bayram-ihtiyaclari-icin-o-bankadan-uygun-kredi-duyuruldu-50-bin-tl-bayram-ihtiyac-kredisi.webp

Yapı Kredi 3 ay ertelemeli kredi kampanyası tüm ihtiyaç kredisi kullanımlarında geçerliliğini koruyor. Kampanya seçildikten hemen sonra ilk taksit tarihi kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde tercih edilebiliyor. Yapı Kredi 3 ay ertelemeli kredi başvurusu TC kimlik numarası bulunan kimlik kartı ile online platform üzerinden sisteme giriş yapılarak gerçekleştirilebilir.

YAPI KREDİ 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ GERİ ÖDEME TABLOSU

Yapı Kredi sağlık, eğitim, gıda ve benzeri farklı sektörlerde oluşan acil nakit ihtiyacına çözüm önerileri sunmaya devam ediyor. Gelir durumuna göre ön onaylı limit seçeneği sunan Yapı Kredi ilk taksit ödemesini 3 ay sonra ödemeye başlatıyor. 16 Eylül tarihi itibariyle Yapı Kredi ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanlar ilk ödemeyi Aralık ayında yapıyor.

Yapı Kredi 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler aşağıdaki tabloda yer alan bilgileri inceleyebilir:

-Kredi tutarı: 50.000 TL

-Kredi vade süresi: 36 ay

-Kredi faiz oranı: %4,49

-Kredi aylık taksit tutarı: 3.353,57 TL