13 bin TL birikmiş parası olan ucuz arsa sahibi oluyor! Sudan ucuz arsa satışı yapılan iller belli oldu

Kıyıda köşede 13.000 TL birikmiş parası olanlara ucuz abi faturası geldi. O illerde Sudan ucuz arsa satışı başladı.

13 bin TL birikmiş parası olan ucuz arsa sahibi oluyor! Sudan ucuz arsa satışı yapılan iller belli oldu

Elinde, Kıyıda köşede birikmiş 13.000 TL parası olanlar için büyük fırsat var. Resmen bedavaya arsa sahibi olma şansı tanınıyor. Özellikle o illerde yaşayanlar 13.000 TL peşinat ile Sudan ucuz arsa alabiliyor. Arsalar, piyasa koşullarının çok altında satışa çıkarılıyor. Ucuz arsa satışı yapılan iller ve başvuru detayları haberimizde…

Milli Emlak ucuz arsa satışı için ihaleye çıkıyor. Devlet Hazinesi olarak sınıflandırılan büyükler ve çok sayıda arazi bu satış kapsamında sudan ucuza gidiyor. Taşınmazların rayiç bedeli piyasa koşullarının oldukça altında olurken aynı zamanda sadece 13.000 TL peşinat ödemek yeterli oluyor. Her ne kadar Yerleşim yerlerine uzak bölgede olsa da satışa çıkan arsaların İlerleyen dönemlerde değerleme ihtimali de son derece yüksek oluyor. Uygun fiyatlarla genç yatırımcı arayış içinde olan Milli Emlak Yeni satış yapılacak elleri duyurdu. İşte ucuz arsa satışı yapılacak olan o iller…

ucuz-arsa-1.jpg

KIYIDA KÖŞEDE 13.000 TL'Sİ OLANA ARSA

Milli Emlak, Türkiye'nin dört bir yanında arpa satışı yapmaya devam ediyor. Özellikle İç Anadolu Bölgesi'nde 300 metrekare üstünde çok sayıda arsa Sudan ucuz fiyatlarla satışa çıkıyor. Yeni kampanya kapsamında tapu sahibi olmak isteyen vatandaşlar 13.000 TL'den başlayan cazip fiyatlarla arsa alabiliyor. Milli Emlak üzerinden başvuru yapılacak olan arsa satışına ilişkin detaylar paylaşıldı. Ancak ucuz arsa almak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor çünkü kampanyaya çok sayıda ilgi oluyor.

MİLLİ EMLAK UCUZ ARSA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Peki Milli Emlak'tan ucuz arsa almak için başvurular nasıl yapılacak? Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsalar, resmi internet sitesi üzerinden düzenli olarak paylaşılıyor. Bu satışların nasıl yapılacağı ihalenin ne zaman başlayacağı bilgileri de bu ilanlarda detaylı olarak yer alıyor. O sebeple ucuz arsa almak isteyenlerin Milli Emlak resmi internet sitesini yakından takip etmeleri gerekiyor. Milli Emlak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteriyor. Satışı yapılan araziler de Maliye Bakanlığına ait devlet arazileri oluyor. O sebeple de bu kadar uygun fiyatlı olarak satışlar gerçekleşiyor.

ucuz-arsa-2.jpg

MİLLİ EMLAK ARSA SATIŞLARI İHALE USULÜ YAPILIYOR

Milli Emlak ucuz arsa satışları ihale usulü yapılıyor. İl ya da ilçe Milli Emlak Müdürlüğü tarafından paylaşılan ilanlar doğrultusunda belirlenen ihale fiyatı bildiriliyor. Bu fiyat üzerinden belirli tarihlerde Açık arttırma yapılıyor ve bu şekilde ucuz arsa satışı gerçekleşiyor. Ayrıca Milli Emlak üzerinden arsa alan vatandaşlar 5 yıl boyunca Emlak vergisinden ve KDV'den de muaf tutuluyor.