15.2 milyon emekliye müjde! TBMM onayladı, TC kimlikle gitmeniz ek ödeme için yeterli

Emekliye yeni müjde TBMM tarafından verildi. TC kimlikle giden 15.2 milyon emekli ek ödeme almaya hak kazanacak.

15.2 milyon emekliye müjde! TBMM onayladı, TC kimlikle gitmeniz ek ödeme için yeterli

15.2 milyon emekliye müjde! TBMM onayladı, TC kimlikle gitmeniz ek ödeme için yeterli - 15.2 milyon emekli vatandaş Ocak 2024 emekli zammı için yılbaşını iple çekiyor. SSK ve bağ-kur emeklisi için maaş zammı oranları da yavaş yavaş şekillenmeye başlarken yeni ek ödeme müjdeleri ve duyurular geliyor. Emekli maaşı alanlara özel yeni bir haber daha var. TBMM onayı ile ay sonuna kadar emeklilere ek ödeme yapılacak. T.C kimlikle giden tüm emekliler ödeme almak için avantajlı olacak. Emekliye yeni ödeme müjdesi ile ilgili son dakika gelişmeleri var. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yeni son dakika haberinin detayları…

TBMM’den emeklilere müjde çıktı. 15.2 milyon emekli vatandaş için harekete geçildi ek ödemeler aralık ayı sonuna kadar yapılacak. Milyonlarca emekli rahat bir nefes almak için bu fırsatı bekliyordu. Ocak 2024 emekli zammı öncesi emeklilere ilaç gibi gelecek ek ödeme bankalar tarafından sağlanacak. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olmazsa fark etmiyor. Sadece emekli maaşı alıyor olmak yeterli. Kampanyaya dahil olan emeklilere verilecek olan ek ödeme miktarı ise 10.000 TL ile 50.000 TL arasında değişiyor.

emekliye-tbmm-ile-onay-1.jpg

TBMM ONAYI İLE EMEKLİYE KREDİ PAKETLERİ

Emeklilerin nakite ihtiyacını yazık ki her geçen gün artmaya devam ediyor. Çünkü Türkiye'de emeklilere verilen maaşlar yeterli değil bu sebeple de vatandaşlar zor günler geçiriyor. Emeklilerin bu mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçildi. Emekliye yönelik kampanya için son dakika haberi geldi. TBMM onayıyla emekli kredisi paketleri Hazırlandı. Yılın son ayında Nakit paraya olan ihtiyacını karşılamak isteyen emekliler başvuru yapmak koşulu ile emekli kredisi kullanabilecek. Yeni emekli kredisi kampanyasında miktar 10.000 TL ile 50.000 TL arasında değişiyor.

TÜM EMEKLİLERE ÖZEL YENİ PAKETLER

Kamu bankaları ve özel bankalar tarafından tüm emeklilere özel yeni paketler Hazırlandı. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaş bu yeni emekli kredisi paketleri kapsamında en az 10.000 TL en fazla ise 50.000 TL 36 ay vadeli ve düşük faizli kredi kullanabilecek. Bankalar bugün itibariyle resmi internet siteleri üzerinden kampanyalarını duyurmaya başladı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarının yanı sıra Akbank Garanti Bankası Türkiye İş Bankası ING Türkiye gibi özel bankalarda da emekliye özel krediler başladı.

emekliye-tbmm-ile-onay-2.jpg

SADECE EMEKLİLER YARARLANIYOR

Yeni emekli kredisi kampanyasından sadece emekliler faydalanabiliyor. Yani belirlenen kredi faiz oranları sadece emekliye özel olarak sunuluyor. Bu sayede emekliler başvuru yaparak en uygun faiz oranı ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor düşük faizli kredi kullanarak rahat bir nefes alabiliyor. Ayrıca yeni Kredi paketlerinde ödeme planı da emekliye özel olarak hazırlanıyor. Emekli maaşı alan vatandaşlar dilerlerse eşit taksitle ödeme yapabilecekleri gibi Dilara Alp'e de 3 ay ödeme erteleme fırsatını kullanabiliyor.