15 Milyon Emeklinin IBAN Numarasına 12.000 TL Ek Para Yatacak! Cumhurbaşkanı İmzaladı

15 milyon emekliye Cumhurbaşkanı onayı ile yeni ek ödeme müjdesi geldi. Emeklinin IBAN numarasına 28 29 Şubat'ta 12.000 TL ek para yatacak.

15 Milyon Emeklinin IBAN Numarasına 12.000 TL Ek Para Yatacak! Cumhurbaşkanı İmzaladı

15 Milyon Emeklinin IBAN Numarasına 12.000 TL Ek Para Yatacak! Cumhurbaşkanı İmzaladı - Emekli maaşı alan 15 milyondan fazla vatandaş için resmi gazetede kararı çıktı. Emeklinin IBAN numarasına ek para ödemesi yatacak. 28 29 Şubat tarihleri son gün olarak verildi. Emekliler bugün başvuru yaparak 2 gün içinde ek ödemeyi cebine koyacak. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olan herkes ödemeden yararlanabiliyor. Cumhurbaşkanı imzasıyla verilecek olan yeni ek ödemenin şartları ve detayları da belli oldu. Emekliye şubat ayının son kıyağı haberimizde…

15 milyon emekli için açıklama geldi. 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere 12.000 TL'lik ek para onayı çıktı. Cumhurbaşkanı imzası ile verilecek olan ek para, emekli maaşı alan vatandaşlara 28 29 Şubat tarihlerinde yatacak. Milyonlarca emekli için ödemeye ilişkin tüm detaylar belli oldu. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisine doğrudan IBAN numarası üzerinden yatacak ek para ödemesinin adresi ise Akbank oldu hatta Akbank'ın resmi internet sitesinden de ödemelere dair açıklamalar yapıldı.

15 MİLYON EMEKLİYE 12 BİN TL'LİK EK PARA YATACAK

Milyonlarca emekli vatandaşın Ocak 2024 itibarıyla maaşları değişti. Emekliler %49.25 Zamlı maaş alırken aynı zamanda ek olarak en düşük emekli maaşı da 10.000 TL'ye yükseltildi. Milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren bu gelişmenin ardından Elbette bankalar arasında da büyük bir yarış başladı. 4A 4B 4c emeklisi ile dul ve yetim aylığı alan kişilere verilen banka promosyonu ödemelerinde önemli bir artış var.

emekli-ek-odeme.jpg

AKBANK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Şubat ayının son günlerini özel Akbank'tan da önemli açıklama geldi. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi olanlar için Akbank tarafından verilen emekli promosyonu için son iki güne gerildi. 28 29 Şubat tarihlerinde emeklilere Akbank tarafından ek ödeme yapılacak. 12.000 TL'lik ek ödeme vereceğini duyuran Akbank detayları da aktardı.

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre 10.000 TL ve üstte emekli maaşı alanlara banka tarafından 12.000 TL'lik ek ödeme yapılacak. Bu ödemenin 10.000 TL'si Maaş promosyonu olarak verilirken 2.000 TL'si de chip para hediyesi olarak kredi kartına tanımlanacak.

KAMPANYA 29 ŞUBAT'TA BİTİYOR

Akbank tarafından milyonlarca emekliye sağlanan yeni ek ödeme kampanyasında son tarih 29 Şubat oldu. O sebeple promosyon almak isteyen emeklilerin maaşlarını taşımak için en geç 29 Şubat saat 17'ye kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurusunu tamamlayan emeklilere 3 iş günü içinde 12.000 TL'lik ek para ödemesi aktarılıyor. Emekli promosyon başvurusu için Akbank şubelerine gidebileceğiniz gibi mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetlerinden de başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Akbank 3 yıllık Maaş promosyonu taahhüdü karşılığında emeklilere binlerce liralık destek ödemesi yaparken aynı zamanda yeni müşterileri için sunduğu 15.000 TL faizsiz kredi desteğinden de faydalanma fırsatı sunuyor. Akbank'ın bu fırsatını değerlendirmek isteyenler vakit kaybetmeden başvurusunu yapabilir.