150 bin faizsiz evlilik kredisi başvurusu başlıyor! Yeni yuva kuracak gençleri ilgilendiriyor

Yeni yuva kuracak gençleri yakından ilgilendiren faizsiz evlilik kredisi ile ilgili detaylar belli oldu. Evleneceklere 150 bin TL kredi başvuruları ile ilgili detaylı açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan gelmişti.

150 bin faizsiz evlilik kredisi başvurusu başlıyor! Yeni yuva kuracak gençleri ilgilendiriyor

Merakla beklenen faizsiz evlilik kredisi başvuruları ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu için başvuru tarihini ve şartlarını açıkladı. Bu düzenleme kapsamında başvurusu onaylanan gençlere 48 ay vadeli 2 yıl geri ödemesiz toplam 150 bin TL faizsiz kredi ödemesi yapılacak. Peki, 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlıyor? Faizsiz evlilik kredisine kimler başvurabilir? Aile ve Gençlik Fonu başvuru şartları neler? Aile ve Gençlik Fonu başvurusu nasıl yapılır? 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi ne zaman verilecek? İşte detaylar…

EVLENECEKLERE 150 BİN TL KREDİ

Yeni evleneceklere 150 bin TL kredi ödemesi ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. 150 bin TL faizsiz kredi başvurusu ne zaman başlayacak, kimler başvurabilecek hepsi ve daha fazlası merakla takip ediliyor. Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan bir açıklama gelmişti. Faizsiz kredi başvuru tarihini ve başvuru şartlarını açıklayan Bakan Göktaş, başvuruların 15 Şubat 2024 tarihinde başlayacağını duyurmuştu.

150-bin-faizsiz-evlilik-kredisi-basvurusu-basliyor-yeni-yuva-kuracak-gencleri-ilgilendiriyor.jpg

48 AY VADELİ 2 YIL GERİ ÖDEMESİZ OLARAK VERİLECEK

Faizsiz evlilik kredisi 48 ay vadeli ve 2 yıl geri ödemesiz olarak verilecek. Başvurusu onaylanan gençlere 48 ay vadeli 2 yıl geri ödemesiz toplam 150 bin TL faizsiz kredi ödemesi yapılacak. Yeni evlenecek gençleri yakından ilgilendiren kredi ödemesiyle ilgili bilgilendirmelerde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, başvuruların 15 Şubat 2024 tarihinde başlayacağını duyurdu. Kredi başvuruları aile.gov.tr internet adresi üzerinden alınacak.

150-bin-faizsiz-evlilik-kredisi-basvurusu-basliyor-yeni-yuva-kuracak-gencleri-ilgilendiriyor-001.jpg

DEPREM BÖLGESİNDEKİ GENÇLER ÖNCELİKLİ OLACAK

150 bin lira faizsiz evlilik kredisi ödemesinden deprem bölgesindeki gençler öncelikli olarak faydalanacak. İlerleyen süreçte ise bu program Türkiye genelindeki tüm gençleri kapsayacak. Bakan Göktaş’ın yaptığı açıklamada faizsiz evlilik kredisine başvuru için gerekli şartların açıklanmaya devam edeceği bilgisi de yer almıştı. 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ile ilgili yeni açıklamalar geldikçe detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.