1500 TL para iadesi var! O telefon hattını kullananlar hemen başvursun

O telefon hattını kullananlara nakit para iadesi sürprizi. Hemen başvuran Mayıs ayı içinde alıyor.

1500 TL para iadesi var! O telefon hattını kullananlar hemen başvursun

Akbank ve Türk Telekom işbirliği ile yepyeni bir kampanya başladı. Yeni kampanya kapsamında 31 Mayıs'a kadar Türk Telekom müşterilerine 1500 TL nakit para iadesi yapılacak. Akbank, Türk Telekom müşterilerine yönelik yaptığı açıklamada, kampanyaya katılmak için davet kodunu Kullanmak gerektiğini bildirdi. Peki Akbank ve Türk Telekom kampanyasına nasıl katılım gösterilir?

31 MAYIS’A KADAR BAŞVURANA PARA İADESİ

Akbank yeni kampanyasını Türk Telekom hat sahipleri için duyurdu. 31 Mayıs tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında davet kodunu kullanarak başvuru yapanlara 1500 TL’lik nakit para iadesi yapılacak. Akbank'tan yapılan açıklamada, Akbank mobil uygulamasını, "1040TURKTELEKOM" davet kodu ile indiren ve ilk kez Akbank müşterisi olan Türk Telekom hat sahipleri için parayı iadesi olacağı bildirildi.

Kampanyaya katılmak için davet kodunu kullanarak Akbank mobil uygulamasını indirdikten sonra Türk Telekom cep telefonu ya da ev internet faturası için otomatik ödeme talimatı vermek gerekiyor nokta kullanıcılar, her ay ödedikleri fatura tutarı kadar maksimum 500 TL ve toplamda 1500 TL olmak. Para iadesi alabiliyor.

SADECE YENİ KAYITLAR İÇİN GEÇERLİ

Akbank'ın 31 Mayıs'a kadar devam edecek olan yeni kampanyasında, sadece yeni Akbank’lı olan kişilerin kampanyaya dahil olacağı bildirildi. Türk Telekom müşterileri, ilk kez Akbank'lı olmaları ve 18-80 yaş aralığında olmaları durumunda Akbank'tan nakit para iadesi alabilecek. Yine Akbank tarafından belirtilen başvuru şartları doğrultusunda mutlaka otomatik ödeme talimatı vermek gerekiyor. Manuel ödemeler bu kampanya kapsamına alınmıyor. O sebeple başvuru yapacaklarım bu detaya karşı dikkatli olmaları gerekiyor.

Akbank, Türk Telekom işbirliği ile devam eden yeni nakit para iadesi kampanyası 31 Mayıs'ta sona erecek. Başvuru yapacaklarım bu tarihe kadar işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.