16 Milyon 200 Bin Emekli 2'Lİ MÜJDE ile Mest Olacak! Yarın 08.30'da Çifte Ödeme Başlıyor

2’li Müjde ile 16 Milyon 200 Bin Emekli mest olacak. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yarın 08.30’da çifte ödeme var. Milyonlara sürpriz ödeme var.

16 Milyon 200 Bin Emekli 2'Lİ MÜJDE ile Mest Olacak! Yarın 08.30'da Çifte Ödeme Başlıyor

16 Milyon 200 Bin Emekli 2’Lİ MÜJDE ile Mest Olacak! Yarın 08.30’da Çifte Ödeme Başlıyor!

SSK ve bağ-kur emeklisi 16 milyon 200 bin vatandaş için pazartesi günü sürpriz ödemeler peş peşe geliyor. Emekliyi mest edecek açıklama gece yarısı yapıldı. Milyonlarca emeklinin IBAN numarasına şifre Ödeme yapacak. Emeklilere yapılacak ödemelere ilişkin detaylarda aktarıldı. Emekli maaşı alanlar hem devletten verilecek ödemeleri hem de bankalardan gelen ek ödemeleri almaya hak kazanıyor. Emekliye yeni ödeme fırsatları ile ilgili tüm detaylar belli oldu. İşte emekliliği mest edecek 2’li müjdenin detayları…

Türkiye'de emekli maaşı alan 17 milyona yakın vatandaş için nisan ayı ödemeleri son sürat başlıyor. Bayram öncesi Emekli maaşı alma beklentileri ne yazık ki boşa çıkmış emekliler maaş ödemelerini alamamıştı. Bayram ikramiyesi ödemeleri ise bayramdan hemen bir hafta önce hesaplara geçmişti. Bayram dönüşü 16 milyon 200 bin SSK ve bağ-kur emeklisi için güzel haber geldi. Hem SGK emekli maaşı ödeme takvimi açıklandı hem de ek ödemelerle ilgili detaylar belli oldu. SSK ve bağ-kur emeklisini mest edecek ikili sürpriz gece yarısı duyuruldu. Emeklilere ödemeler başlıyor. İşte Yarından itibaren başlayacak yeni ödemelerin detayları….

16-milyon-200-bin-emekli-2li-mujde-ile-mest-olacak-yarin-08-30da-cifte-odeme-basliyor-1.jpg

EMEKLİYE MAAŞ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş SGK'nın yeni maaş ödeme takvimini açıklamasını bekliyordu. Beklenen duyuru Nihayet geldi. Emeklilere Nisan 2024 maaş ödemeleri başlıyor. Emekli sandığı emeklileri 15 Nisan'da tahsis numarası fark etmeden ödeme alacak. SSK emeklilerine ise emekli tahsis numarası son hanesine göre 17 Nisan'dan itibaren maaş ödemeleri başlayacak nokta bağ-kur emeklisi de emekli tahsis numarası sonuna göre 25 Nisan'dan itibaren maaş ödemelerini almaya hak kazanacak.

16-milyon-200-bin-emekli-2li-mujde-ile-mest-olacak-yarin-08-30da-cifte-odeme-basliyor-2.jpg

EMEKLİYE EK ÖDEME SÜRPRİZİ DE VAR

Emekli maaşı alanlar için bir sürpriz haberde ek ödemelerle ilgili oldu. Bankalar zaten promosyon ücretlerini bayramdan önce güncellemişti. Ancak bayram öncesi başvuru yapmaya fırsat bulamayanlar hemen Yarından itibaren başvurularını yaparak bankalardan cazip ve yüksek promosyon almaya hak kazanacak. Şu anda birçok bankada promosyon ödemeleri 10.000 TL'nin üstüne çıktı. Hatta ING Bank 18.000 TL'ye kadar yeni promosyon ücretsiz sunuyor. Akbank'ta ise güncel promosyon miktarı 17.500 TL oldu.

2’li fırsattan faydalanmak isteyen emekliler Yarından itibaren mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamalarından Hızlı ve kolay bir şekilde promosyon başvurusu yapabilir. Bazı bankalar tarafından emekli promosyon ödemeleri aynı gün içinde hesaplara aktarılıyor. Ancak bazı bankalar başvuruyu takip eden 3 iş günü içinde ödeme vermeyi tercih ediyor. Bankaların resmi internet sitelerini ziyaret ederek emekli promosyon fırsatları ve kampanyalarla ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

16-milyon-200-bin-emekli-2li-mujde-ile-mest-olacak-yarin-08-30da-cifte-odeme-basliyor-3.jpg

DÜŞÜK FAİZLİ VE FAİZSİZ KREDİ FIRSATLARI DA VAR

Diğer yandan birçok banka yeni müşterileri için düşük faizli ve faizsiz kredi fırsatları da sunuyor. Özellikle emekli maaşını taşıyarak yeni müşteri olanlar bankalardan 25.000 TL'ye kadar sıfır faizli kredi desteği alabilir. Kampanyalara dahil olmak için genellikle mobil uygulamadan başvuru yapma şartı aranıyor.