16 Milyon Emekliye Bayram Jesti Ödeme! Yarın Sabah IBAN’A Yatacak

Yarın sabah emekliye ek ödemeler başlıyor. Resmen bayram jesti geldi. SSK, BAĞ-KUR 4C fark etmeden bütün emeklilere özel ödeme imkanı var.

16 Milyon Emekliye Bayram Jesti Ödeme! Yarın Sabah IBAN’A Yatacak

Emekli maaşı alan 16 milyondan fazla vatandaşa Bayram resti geldi. Yarın 08.30 itibarıyla ek ödemeler başlıyor. Son dakika duyurusu az önce yapıldı. SSK BAĞ-KUR 4C fark etmeden milyonlarca emekli başvuru yaparak 10.000 TL'den başlayan nakit avans fırsatını değerlendirebilecek. Ziraat Bankası veya Cumhurbaşkanı talimatı ile emeklilere ek ödeme desteği vereceğini duyurdu. Başvuru şartları ve detaylar netleşti.

Emekli maaşı alanlar için Ziraat Bankası'ndan bayramca etti geldi. 10.000 TL nakit avans fırsatı bugün itibariyle duyuruldu. Emekliler, Başvuru yapmaları durumunda Ziraat Bankası'ndan nakit avans kullanma şansına sahip olacak. Üstelik Bayram ve tatil olması da fark etmiyor. ATM'den hızlı ve pratik başvuru sayesinde tek tıkla taksitli nakit avans kullanmak mümkün oluyor. Ziraat Bankası'nın yeni taksitli nakit avans kampanyasında başvuru şartları ve geri ödeme koşulları açıklandı.

CUMHURBAŞKANI TALİMATI İLE EMEKLİYE 10.000 TL ÖDEME

Kurban bayramında emeklilerin nakit ihtiyacını kamu Bankası Ziraat Bankası karşılıyor. Emekliler için başlatılan yeni program kapsamında başvuru yapanlara ATM'den hemen 10.000 TL taksitli nakit avans fırsatı sunuluyor. 4A 4B 4C fark etmeden tüm emekliler başvuru işlemlerini tamamlayabiliyor. Kurban Bayramı boyunca devam edecek olan ödemelerden faydalanmak için sadece Ziraat Bankası ATM'sine gitmeniz yeterli.

Kurban Bayramında nakit ihtiyacı olan emekliler için başlatılan yeni ödeme programında Tek şart emekli maaşı alıyor olmak. Ziraat Bankası müşterisi iseniz ve emekli maaşı da alıyorsanız başvuru işlemlerini pratik ve kolay bir şekilde Ziraat Bankası ATM'den tamamlayabilir anında ödeme desteği fırsatından yararlanabilirsiniz.

10.000 TL EMEKLİ ÖDEMESİ GERİ ÖDEME TABLOSU

Ziraat Bankası tarafından emekliye yapılacak olan 10.000 TL'lik nakit destek ödemesinde geri ödeme tablosu 6 ay vadeli olarak belirlendi. Yani bankadan taksitli nakit avans kullanan emekliler geri ödemeyi 6 ay taksitli bir şekilde yapabilecek ortam Ziraat Bankası'nın nakit avans fırsatları tamamen faizsiz bir şekilde sunuluyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Milyonlarca emeklinin beklediği Ödeme için başvuru işlemleri de son derece pratik ve kolay. Yapmanız gereken tek şey Ziraat Bankası ATM’lerine kartınızı takmak ve ardından nakit alanınızı kullanmak istiyorum seçeneğine tıklamak. Sadece dakikalar içinde onaylanacak olan taksitli nakit avans hemen IBAN numaranızı aktarılacak.

Kurban Bayramında emekliler için önemli bir destek sağlayacak olan Ziraat Bankası taksitli nakit avans imkanı bayram sonuna kadar geçerli.