16 Milyon Emekliye Şubat Ayının SON JESTİ! İlave Ödemenin En Hası Yarın Başlıyor

Emekli maaşı alan 16 milyon kişiye Şubat ayında müjdesinin Kralı geldi. Emekliye son jest yapıldı, son ilave ödemeler başlıyor.

16 Milyon Emekliye Şubat Ayının SON JESTİ! İlave Ödemenin En Hası Yarın Başlıyor

Emekliler 2024 yılına birçok Sevindirici haberle başladı. Enflasyon verilerinin açıklanması ile birlikte emekliye 2024'ün ilk 6 aylık dilimi için verilecek olan zam oranları netleşti. Bunun üstüne refah Payı da eklenerek emekli Ocak 2024 zammı yüzde 49.25 olarak belirlendi. Son sürprizi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Emekli Bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı merakla beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan erken bir açıklama yaparak Bayram ikramiyelerine zam geldiğini bildirdi. 2024 yılında emekli bayram ikramiyesi 3000 TL'ye çıkarıldı.

Emekliler Tüm bu gelişmeleri heyecanla karşılarken yeni sürpriz haberler de gelmeye devam ediyor. Emekli maaşlarına yapılan önemli artışlar aynı zamanda bankalar tarafından sağlanan promosyon ödemelerini de arttırdı. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi için yeni promosyonlar resmen arşa çıktı. Şubat ayının artık son günlerine girilirken emekli Bayram ikramiyeleri ile ilgili çok önemli son dakika haberleri de var. Bankalar harekete geçti, emekli promosyon listeleri yenilendi. Peki hangi Emekli ne kadar promosyon alacak? En yüksek promosyon veren bankalar hangileri?

emekli-son-cagri-1.jpg

EMEKLİLERE ŞUBAT AYININ SON JESTİ DUYURULDU

Şubat ayının bitmesine artık sayılı günler kaldı. Bu sebeple bankalardan da emekliye son çağrı yapıldı. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi hiç fark etmeden bankalara başvuru yaparak maaşını 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden Emeklilere promosyon yani ilave ödeme yapılacak. Son başvuru tarihi 29 Şubat olarak açıklanırken emeklilere Çağrı yapıldı. En geç 29 Şubat'a kadar maaşını taşıyan emekliler rekor promosyonu almaya hak kazanacak.

2024 EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

Yeni yılda emekli maaşlarının artması promosyon ücretlerini de arttırmıştı. Özel bankalarda ve kamu bankalarında yeni promosyon miktarları oldukça yükseldi. 4A 4B 4c emeklisi ve dul ve yetim aylığı alanlara verilen yeni promosyonlar şöyle oldu:

Denizbank: Emekli maaşı alanlara Denizbank tarafından verilen promosyon miktarı 5000 TL olarak belirlendi.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank: Devlet bankaları da 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere 5.000 TL promosyon veriyor.

Garanti Bankası: Emekli maaşını taşıyanlar için Garanti Bankası'nın yeni promosyonu 7500 TL oldu. Ayrıca kredi kartı ile belli bir harcama sözü verenlere de 1500 TL’lik Bonus veriliyor.

TEB: Türkiye Ekonomi Bankası'nın Emekli promosyonu 8000 TL olarak belirlendi.

Yapı Kredi: 10.000 TL ve üstü emekli maaşı alanlar için Yapı Kredi Bankası ek ödemelerle birlikte 9000 TL'lik promosyon veriyor.

Türkiye İş Bankası: Emekli maaşını 3 yıllığına Türkiye İş Bankası'na taşıyanlar 7.500 TL promosyon alacak.

Finansbank: 2024 Şubat ayı için Finansbank'ın belirlediği promosyon miktarı 9900 TL oldu.

Akbank: Şubat ayında Akbank tarafından emekli müşterilerine sunulan promosyon 10.000 TL Ek ödeme ve 2.000 TL chip para oldu.

ING Bank: Emeklilere yüksek promosyon veren bankalar listesinde olan ING Türkiye 10.000 TL net promosyon ve 5000 TL de otomatik ödeme talimatı verenlere ek promosyon veriyor.

Türkiye Finans: Şubat 2024 için Türkiye Finans'ın belirlediği promosyon net 15.000 TL oldu.

emekli-son-cagri-2.jpg

YÜKSEK PROMOSYON İÇİN SON 9 GÜN

Artık yavaş yavaş şubat ayının son günleri gelirken bankalarda emeklilere çağrı yaptı. Yüksek promosyon fırsatlarını değerlendirmek için son 9 gün geldi. Emekli promosyon başvurusu yapmak isteyenler seçtikleri bankaların şubelerine mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile başvuru işlemlerini yapabilir. Bankalarda emekliye yönelik promosyon fırsatlarına ek olarak nakit ihtiyaçlarını karşılayacak birçok sürpriz destek ödemesi de bulunuyor. Bu ödemeleri kaçıranlar çok üzülür.