2 Bankanın Müşterilerine Müjde: 30.000 TL Faizsiz Kredi Başladı

Acil kredi arayan kişiler için müjde geldi. O 2 banka 30.000 TL faizsiz kredi veriyor. Yeni müşteri olacaklar bu fırsatı kaçırmasın.

2 Bankanın Müşterilerine Müjde: 30.000 TL Faizsiz Kredi Başladı

Acil kredi ihtiyacı olan ve bankalardan faizsiz kredi kullanmak isteyenler dikkat. İki bankadan sürpriz açıklama geldi. Faizsiz kredi kampanyası başladı. Nakit paraya sıkışanlar için tam 30.000 TL'lik faizsiz kredi başladı. Şubat ayının sonuna kadar geçerli kampanyaya katılmak son derece kolay. Faizsiz kredi başvuruları mobil bankacılıktan da tek tıkla yapılabiliyor. Hemen mobil uygulamayı cep telefonunuza yükleyin birkaç dakika içinde başvuru yaparak 0 faizli kredi desteğinden yararlanın.

Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından alınan faiz artışı kararları sonrası resmen rekora koşuyor. Kredi kullanmak ne yazık ki imkansız hale gelirken vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyor. Düşük miktarda da olsa Şubat ayında bazı bankalarda faizsiz kredi fırsatları var. Akbank ve Garanti Bankası, Şubat ayı sonuna kadar yeni müşteri olanlara 30.000 TL faizsiz kredi avantajı sunacak. 2 bankanın yeni faizsiz kredi kampanyasına dair detaylar haberimizde…

AKBANK 30 BİN TL FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI

Akbank, sadece yeni müşterilerine özel olarak yeni bir faizsiz kredi kampanyasına imza atıyor. Akbank'tan faizsiz kredi kullanmak için yeni müşteri olmak gerekiyor. Bunun içinde hiç banka şubesine gitmeden hemen Akbank mobil bankacılık uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayabilir ve başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra Akbank'ın mobil uygulamasından Kredi bölümünden faizsiz kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Akbank faizsiz kredi kampanyası ikiye ayrılıyor. 20.000 TL'ye kadar 6 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans veren banka 10.000 TL'ye kadar da 6 ay vadeli faizsiz kredi sunuyor. Akbank'ın kampanyasına dahil olmak için sadece uygulamayı indirmek yeterli.

faizsiz-kredi-2.jpg

GARANTİ BBVA 30 BİN TL FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI

Garanti BBVA’da yeni müşteri olacaklar için faizsiz kredi desteği veren bankalar arasında. Garanti Bankası, mobil uygulamayı cep telefonuna indirerek buradan yeni müşteri olanlara faizsiz kredi sağlayacağını bildirdi. Yine Garanti Bankası'nda da faizsiz kredi kampanyası ikiye ayrılıyor.

Garanti Bankası sıfır faizli kredi miktarı 10.000 TL olarak belirlendi ve 6 ay vadeli olarak veriliyor. Ancak daha fazla nakit ihtiyacı olanlar yine Garanti Bankası'na başvuru yaparak 20.000 TL de faizi taksitli nakit avans kullanabiliyor. Faizsiz taksitli nakit avans kampanyasında da 6 ay vade seçeneği uygulanıyor.