2023 model Kia için yeni fırsat! 200 bin liralık destekle aracın fiyatı düştü! Zam gelmeden harekete geçin

Kia, yepyeni bir otomobil satın almak isteyenler için ay sonuna özel fırsatlar sunuyor. Kia Picanto ve Kia Rio modellerinin de dahil olduğu bu fırsatlarla müşteriler sadece 580.000 TL'ye sıfır kilometre otomobil sahibi olabiliyor.

2023 model Kia için yeni fırsat! 200 bin liralık destekle aracın fiyatı düştü! Zam gelmeden harekete geçin

Son dönemde Türkiye'deki sıfır kilometre otomobil pazarında kampanyalı fiyatlarda artış görülüyor. Otomobil firmaları Ekim ayındaki fiyat artışlarına hazırlanırken, müşterilerine indirimli fiyatlardan yararlanmak için son bir şans daha sunuyor.

Ekim ayından itibaren araç fiyatları önümüzdeki iki ay boyunca %2 oranında artacak. Ancak, bu fiyat artışı yürürlüğe girmeden önce, şirketler satış rakamlarını artırmak için indirimler sunuyor. Bu indirimler, müşterilerin yeni bir araç satın alırken biraz tasarruf etmeleri için bir fırsat sunuyor.

KİA FİYATLARI NE KADAR?

kia-picanto-1920x1200-2.jpg

Kia firması en çok satan modellerinde müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Kısa bir süre önce kampanyalı fiyatlandırma sistemi kapsamında iki model, Kia Picanto ve Kia Rio için özel fiyatlar açıkladı. Kia, 780.000 TL'den başlayan fiyatlarla yeni bir otomobil satın almak isteyenler için cazip bir teklif sunuyor.

Kia, bu kampanyalı fiyatları sunarak müşterileri markalarını seçmeye ikna etmeyi amaçlıyor. Türkiye'de şirketin sunduğu en uygun fiyatlı model olan Kia Picanto, dört farklı donanım seçeneğiyle geliyor. Kia Picanto'nun fiyatları, seçilen donanım konfigürasyonuna bağlı olarak 780.000 TL ile 815.000 TL arasında değişiyor.

KİA’DAN SEVİNDİREN KAMPANYA

Kia'nın en çok satan modellerinden bir diğeri olan Kia Rio için de kampanya fiyatları açıklandı. Picanto'ya göre daha üstün bir model olan Kia Rio 955.000 TL'den başlıyor. Ayrıca Kia Rio'da iki farklı donanım seçeneği sunulurken, diğer seçeneğin kampanyalı fiyatı 1.058.000 TL.

Bu heyecan verici tekliflere ek olarak, Kia bir de kredi destek programı başlattı. Kia Picanto için özel olarak tasarlanan bu program, müşterilere 200.000 TL'lik bir kolaylık sağlıyor. Müşteriler bu kredi desteğinden yararlanarak, 12 ay vadeli ve aylık yüzde 2,89 faiz oranıyla 200.000 TL kredi aldıklarında, sadece 580.000 TL nakit ödeyerek yepyeni bir otomobile sahip olabiliyorlar.