29 Mayıs ŞOK indirimi! Ev boyası, bahçe, çiçek malzemeleri indirimde

ŞOK 29 Mayıs 2024 aktüel ürünler listesi yayınlandı. ŞOK markete bu hafta temizlik, ev bakım, bahçe ürünleri geliyor.

29 Mayıs ŞOK indirimi! Ev boyası, bahçe, çiçek malzemeleri indirimde

Şok 29 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Bu hafta Şok Markette, ev bakım ürünleri, boya malzemeleri, bahçe ürünleri indirime giriyor. ŞOK aktüel ürünler kataloğu ile gelecek indirimli ürünlerin fiyat listesi de yayınlandı. Peki bu hafta ŞOK’ta neler var? Hangi ürünler şok indiriminde?

29 Mayıs ŞOK aktüel ürünler kataloğu ile haftanın indirimli ürün listesi yayına girdi. Yeni ŞOK kataloğu içinde bu hafta ev bakım ürünleri, bahçe bakım ürünleri gibi Yazlık ürünler yer alıyor. Bahar temizliği ve tadilat yapmak isteyenler Şok Market'in yeni kampanyasını sakın kaçırmasın. ŞOK'ta haftanın indirimli ürün listesi ve yeni indirimli ürün fiyatları haberimizde…

ŞOK 29 MAYIS AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİ

Şok Market yeni haftada yepyeni indirimlerle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bomba gibi bir aktüel ürünler kataloğu hazırlayan ŞOK'ta adeta yaz Rüzgar esecek. Yeni Şok Aktüel İNDİRİM listesi içinde öne çıkan ürünler şöyle:

Permolit tavan boyası 3 kilogram 449 TL

Permolit iç cephe boyası 10 kilogram 379 TL

Merdiven 599 TL

Saplı kestirme fırçası 29,95 TL

Kestirme fırçası 24,95 TL

Resmimi fırçası 19,95 TL

Saplı rulo fırça 19,95 TL

Saplı rulo fırça 49,95 TL

Şok market yeni aktüel ürünler listesinde daha birçok ürün var. Şok Market'in resmi internet sitesini ziyaret ederek indirimli aktüel ürünler listesine ulaşabilirsiniz.