3 Kamu Bankası 12.30'da Açıkladı! IBAN'a En Az 50.000 TL Ödeme

Kamu bankalarında hesabı olanlara sürpriz haber var. 50.000 TL'ye kadar nakit destek ödemesi IBAN numarasına yatıyor.

3 Kamu Bankası 12.30'da Açıkladı! IBAN'a En Az 50.000 TL Ödeme

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank yani 3 kamu Bankası hesabı olan müşterileri için yeni bir kredi paketi duyurdu. Sabah saatlerinde devlet bankaları tarafından yapılan açıklamaya göre kamu bankalarında hesabı olanlara kefilsiz şartsız ve 3 ay ödeme ertelemeli kredi desteği verilecek. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler kamu bankalarının kapısını hemen çalabilir. Şubeye de gitmeye gerek yok mobil uygulama üzerinden başvurular Hızlı ve kolay yapılabiliyor.

Acil paraya ihtiyacı olan kişi sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından alınan faiz artışı kararları ne yazık ki vatandaşların belini büküyor ve kredi çekmelerine de zorluk çıkarıyor. Kamu bankaları bu konuda yeni bir hamle yaparak düşük faizli kredi fırsatlarını duyurdu. Acil paraya ihtiyacı olan ve hızlı kredi kullanmak isteyenler kamu bankalarında hesapları varsa tek tuşla başvuru yapmak koşuluyla Kredi alabilecek. Düşük faizli kredi fırsatlarından faydalanmak isteyenler 3 kamu Bankasına kefilsiz şartsız başvuru yapabiliyor.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ IBAN NUMARASINA HIZLI YATIYOR

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın yeni Kredi paketi sadece bankada hesabı olanlar için geçerli. 3 kamu Bankası kendisinde hesabı olan müşterilerine yönelik yeni bir jest yaparak düşük faizli kredi paketleri hazırladı. ₺50.000'ye kadar en uygun faiz oranı ile kredi desteği sağlayacak olan kamu bankaları aynı zamanda müşterilerine 3 ay ödeme erteleme fırsatı da sunuyor. Yani kamu bankalarına maaşını taşıyan ya da uzun süreden beri bu bankaların müşterisi olanlar ek koşul olmadan hızlı kolay kredi kullanma fırsatına sahip oluyor. En uygun faiz oranı ile kredi sağlayan kamu bankaları 50.000 TL kredi seçeneğini 36 ay vadeli veriyor.

BAŞVURU İÇİN ARANAN ŞARTLAR

3 kamu Bankasından kredi kullanmak isteyenler başvuru şartlarını da merak ediyor. En önemli şart bu bankalarda hesabınız olması. Ayrıca Kredi notunuzun 1200 puan ve üstü olması ve düzenli gelire sahip olmanızda aranan şartlar arasında yer alıyor. Koşulları sağlayanlar banka şubesine gitmeden mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığı üzerinden pratik başvuru yöntemlerini kullanarak 5 dakika içinde onaylı hızlı Kredi alabiliyor. Acil kredi arıyorsanız kamu bankalarının bu fırsatları şu dönemde kaçırılmayacak türden. Başvurunuzu yaparak tüm nakit ihtiyaçlarınızı düşük faiz oranı ile karşılama şansına siz de sahip olabilirsiniz.