35 bin TL maaşla personel alımı yapılacak! En az lise mezunu olup iş arayanlar müjde

En az lise mezunu olup iş arayanlara son dakika iş ilanı geldi. O kurum 35.000 TL maaşla personel alımı yapacak.

35 bin TL maaşla personel alımı yapılacak! En az lise mezunu olup iş arayanlar müjde

İş arayanlara büyük müjde Az önce geldi. En az lise mezunu olup iş bulmak isteyen vatandaşlar için güncel iş ilanları yayınlandı. Türkiye'nin en köprü kurumlarından olan bir kurum lise mezunu olup iş arayan vatandaşlar için 35.000 TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. İşte personel alımı başvuru şartları ve başvuru adresleri…

Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olan işsizlik her geçen gün büyümeye devam ediyor. İş arayanlar için birçok kurum ve kuruluştan yeni iş ilanları yayınlanıyor. Özel sektörde yayınlanan iş ilanlarının yanı sıra Türkiye'nin en köklü kurumlarından Türk Hava Yolları da personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, yeni yıl itibarıyla kabin memuru alımı gerçekleştirileceğini açıkladı. Ahmet Polat sosyal medya hesabından kabin memuru alımına ilişkin sorulara da cevap verdi. Hem kadını hem erkek kabin memuru alımı yapılacağını söyleyen Bolat, başvuru yapanların 35.000 TL maaşla işe başlayacağını bildirdi.

TÜRK HAVA YOLLARI PERSONEL ALIMI YAPACAK

Birçok kurum ve kuruluş 2024 yılı personel alımı ilanlarını şimdiden duyurmaya başladı. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ta sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak 2024 programı kapsamında hem kadın hem de erkek kabin memuru alımı yapılacağını bildirdi.

thy-personel-alimi-1.jpg

TÜRK HAVA YOLLARI KABİN MEMURU MAAŞLARI NE KADAR

Türk Hava Yolları kabin memuru alımı ilanı duyurulduktan sonra birçok iş arayan vatandaş Türk Hava Yolları kabin memuru maaşları ne kadar sorusuna yanıt aramaya başladı. Hostes maaşları değişiklik gösteriyor ancak ilk etapta 28.000 TL maaşla işe başlamak mümkün. Ortalama kabin memuru maaşları ise 35 bin TL diyebiliriz. Türk Hava Yolları kabin memuru maaşları Medeni durum hizmet yılı ve tecrübeye göre farklılık gösteriyor. Aynı zamanda uçuş güzergahları da hostes maaşları üzerinde etkili oluyor.

THY KABİN MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Hava Yolları 2024 kabin memuru alımı başvurusu için birçok şart aranıyor. Genel olarak aranan kabin memuru alımı başvuru şartları şöyle:

T.C. vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir

01/01/1983 ile 31/12/2003 tarihleri arasında doğmuş olmak

En az lise mezunu olmak

İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih nedenidir.)

Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak

Daha önce Türk Hava Yolları ve iştirakleri ile diğer işyerlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmamış olmak.

Türk Hava Yolları'nın önümüzdeki günlerde kabin memuru alımı için detaylı şartları açıklaması ve ilan açması bekleniyor.

TÜRK HAVA YOLLARI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Türk Hava Yolları personel alımı için yapılan açıklamaya göre alımlar 2024 yılında yapılacak. yeni yıl gelmeden önce Türk Hava Yolları'nın personel alımı ilanlarını yayınlaması bekleniyor.