Acil kredi DenizBank'tan geldi! Nakit ihtiyacı olana 50.000 TL tek tıkla yatıyor

Denizbank acil nakit ihtiyacı olanlara hızlı Kredi hesaplarına duyurdu. 11 Aralık Pazartesi itibariyle tek tıkla 50.000 TL ödeme başlıyor.

Acil kredi DenizBank'tan geldi! Nakit ihtiyacı olana 50.000 TL tek tıkla yatıyor

Denizbank'tan Acil para arayan müşterileri için önemli bir duyuru yapıldı. 11 Aralık Pazartesi günü itibariyle başvuru yapan Denizbank müşterileri tek tıkla 50.000 TL acil kredi desteğinden faydalanacak. Şubesiz veya masrafsız yeni Kredi kampanyasını açıklayan Denizbank, aynı zamanda sms ile başvuruları da kabul edilecek. Denizbank düşük faizli hızlı Kredi kampanyasına başvuru şartları ve başvuru kanalları haberimizde…

DENİZBANK'TAN HIZLI KREDİ KAMPANYASI

Denizbank, Nakit paraya ihtiyacı olan müşterileri için yeni bir hızlı Kredi kampanyasını duyurdu. Yılın son kampanyasına imza atan DenizBank’ta, 50.000 TL'ye kadar kredi tek tıkla veriliyor. Acil nakit ihtiyacı olan bireysel müşterilerine yönelik bir kampanya düzenleyen DenizBank, Şubeye gitmeden mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuruları kabul etmenin yanında aynı zamanda sms ile başvuruları da değerlendiriyor. Denizbank'tan 50.000 TL acil kredi kullanmak isteyenler tek tıkla kolay başvuru yapıyor.

deniz-bank-kredi-1.jpg

DENİZBANK ACİL KREDİ ŞARTLARI

Denizbank'ın yeni acil kredi kampanyası kapsamında başvuru şartları da açıklandı. 18 yaş üstü olan tüm Denizbank müşterileri kampanyaya katılabiliyor. En önemli şart ise başvuru yapacak kişinin Düzenli bir gelire sahip olması. Yani çalışanlar emekliler memurlar DenizBank’ın yeni Kredi kampanyasında avantajlı duruma geçiyor. Yine Kredi notunun da 1200 puan ve üstü olması aranan şartlar arasında bulunuyor.

DENİZBANK SMS İLE KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Denizbank'tan düşük faiz ve kredi kullanmak isteyenler mobil bankacılık ve internet bankacılığı gibi dijital bankacılık kanalları aracılığıyla başvuru yapabilecekleri gibi SMS ile kredi başvurusu yapma olanağına da sahip oluyor. Denizbank'a SMS ile kredi başvurusu cep telefonunuzun kısa mesaj bölümünden büyük harflerle KREDİM yazıp TC kimlik numarası ve doğum tarihinizde aranızda bir boşluk bırakarak yazdıktan sonra 32 80 numarasına göndererek yapılıyor.

deniz-bank-kredi-2.jpg

DENİZBANK HIZLI KREDİ FAİZ ORANLARI

Denizbank'ın yeni Kredi kampanyasında faiz oranları da diğer bankalara göre çok daha uygun tutuluyor. Denizbank hızlı Kredi kampanyasında faiz oranı 3.89 olarak belirlendi. Ayrıca 36 ay vade seçeneği ile kredi kullanılabilirken müşteriler kredi ödemesi dönemden de faydalanma şansına sahip oluyor. Yani Denizbank müşterileri hem uzun vadeli imkanı yakalıyor hem de ödeme erteleme seçeneklerini kullanabiliyor.

50.000 TL ÜSTÜ KREDİLERDE 24 AY VADE

Denizbank müşterilerine 36 ay vadeli 50.000 TL'ye kadar kredi kullandırıyor. Çünkü BDDK tarafından alınan karar doğrultusunda 50.000 TL üstü kredilerde vade 24 aya düşüyor. O sebeple 50.000 TL üstü kredi kullanmak isteyenlerin bu detayı göz önünde bulundurması gerekiyor. 100.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyenler için de yukarıda belirtilen şartlar ve başvuru detayları geçerli oluyor.