Afra Saraçoğlu'ndan Yeni Reklam Anlaşması

Genç ve güzel oyuncu Afra Saraçoğlu son rol aldığı projesi Yalı Çapkını ile oldukça popüler oldu.

Afra Saraçoğlu'ndan Yeni Reklam Anlaşması

Seyran karakterine hayat veren güzel oyuncu aynı zamanda çeşitli markalarla reklam anlaşmaları da yapmaya devam ediyor. Ünlü bir firmayla yeni anlaşma imzaladığı haberi duyurulan genç oyuncunun ne kadar ücret alacağı şimdiden merak ediliyor. Önceden kozmetik firması reklamlarında boy gösteren Afra Saraçoğlu’nun yeni işinin hangi firma olduğu merak ediliyor.

Kozmetik markası Garnier ile reklam anlaşması bulunan güzel oyuncunun başka bir ünlü firma ile oldukça yüksek ücretle anlaşma yaptığı haberi duyuruldu. Gazeteci ve yazar Birsen Altuntaş’ın yazısında geçen habere göre Afra Saraçoğlu Defacto markası ile anlaşma imzaladı. Oldukça geniş kapsamlı bir anlaşmaya imza attığı ifade edilen güzel oyuncunun ne kadara anlaştığı ise merak ediliyor.

270220230928451899096-1.jpg

Reklam Anlaşmalarında Fiyat Artışı

Genç ve başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu son dönemin parlayan yıldızları arasında yer alıyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisindeki performansıyla oldukça ilgi gören güzel oyuncu yer aldığı reklam filmleriyle de oldukça ses getiriyor. Garnier firmasından sonra giyim sektöründe boy gösteren ünlü firma Defacto ile reklam anlaşması imzaladığı duyulan güzel oyuncu ücret konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.

Kulislerden gelen bilgilere göre reklam ücretinde artışa giden Afra Saraçoğlu’nun 10 milyon TL istediği haberi geldi. Defacto giyim markasının erkek reklam yüzü ise oldukça tanınmış bir isim olan Alp Navruz’dur. Afra Saraçoğlu ile daha önceden dizi projesinde yer alan yakışıklı oyuncu tekrar güzel oyuncu ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Yakın Zamanda Çekimler Başlıyor

Yalı Çapkını dizisi ile ününe ün katan genç oyuncu Afra Saraçoğlu yaptığı reklam anlaşmalarıyla da oldukça ses getiriyor. Garnier firmasıyla anlaşması bulunan oyuncunun yeni anlaşmasının da Defacto firmasıyla olduğu ve 10 milyon gibi yüksek bir ücretle anlaştığı bilgisi geldi. Alp Navruz ile yakın zamanda kamera karşısına geçmesi beklenen Afra Saraçoğlu’nun yeni reklam anlaşmasının çok yönlü bir proje olduğu duyuruldu. Televizyon kanalları ve dijital başta olmak üzere farklı kulvarlarda boy göstermeye hazırlanan Afra Saraçoğlu gündemden düşmüyor.