Akaryakıtta yeni indirim sürprizi! 250 TL indirim hemen tanımlanıyor

Akaryakıt fiyatlarına indirim müjdesi geldi. Peş peşe zamların ardından araç sahiplerine ferahlatacak haber duyuruldu.

Akaryakıtta yeni indirim sürprizi! 250 TL indirim hemen tanımlanıyor

Akaryakıt fiyatları yılbaşından bu yana rekor zamlarla artmaya devam ediyor. Araç sahipleri ise artık depolarını doldurmakta güçlük çekiyor. Son dakika haberine göre akaryakıt'a yeni bir indirim haberi verildi. Duyuran ise Yapı Kredi Bankası oldu. Akaryakıt fiyatları ile ilgili yepyeni bir kampanya başlatan Yapı Kredi Bankası, müşterileri için indirim sürprizi yaptı. Peki Yapı Kredi akaryakıt indirimi kampanyası şartları ne? Kimler bu kampanyadan yararlanabilir?

Türkiye, dünya genelinde akaryakıt fiyatlarının en pahalı olduğu ülkelerden Biri haline dönüştü. Benzin motorin ve LPG fiyatları son yıllarda rekor zamlarla peş peşe gündeme geldi. Gelen zamlar araç sahiplerini kontak kapatma noktasına getirirken indirim müjdesini duyuran ise Yapı Kredi Bankası oldu. Yapı Kredi Bankası müşterileri için bomba bir kampanyaya daha imza atıyor. Akaryakıt fiyatları ile ilgili yeni gelişmeyi açıklayan Yapı Kredi Bankası, kampanya koşullarını ve detayları paylaştı. Akaryakıt alışverişlerini Yapı Kredi Bankası'nın kredi kartları ile yapanlar Karlı çıkacak. İşte Yapı Kredi Bankası'nın yeni akaryakıt indirimi kampanyası…

AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞLADI

Yapı Kredi Bankası'ndan araç sahipleri için yepyeni bir akaryakıt kampanyası geldi. Yapı Kredi'den yapılan duyuruya göre, Yapı Kredi World kartı özel olarak 250 TL akaryakıt indirimi uygulanacak. Yeni akaryakıt indirimi, sadece Opet istasyonlarında geçerli olacak. 4 farklı günde 750 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan araç sahipleri 250 TL değerinde indirime hak kazanacak.

AKARYAKIT KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI

Yapı Kredi Bankası'nın akaryakıt kampanyası başladı ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek nokta kampanyaya katılmak isteyen araç sahipleri, World üyesi Opet istasyonlarından Chippin uygulaması ile yapacakları akaryakıt ödemelerinde kampanyadan yararlanabilecek.

Kampanyaya katılan vatandaşların farklı günlerde 4 defa 750 TL ve üzeri Alışveriş yapmaları gerekiyor. Bu durumda 250 TL'lik Opet yakıt puan kredi kartlarına yükleniyor.

Kampanyaya katılan araç sahipleri kazandıkları Opet yakıt puanları yine Opet istasyonlarında harcayabiliyor. Cep telefon numaraları ve cep telefonlarına gelen SMS'ler ile harcama şifreleri Opet istasyonlarına iletiliyor ve yakıt puanlar bu şekilde kullanılabiliyor. Ancak kampanya dahil olmak için öncelikle Opet kartı aktivasyonu yaptırmanız gerekiyor. Aktivasyon işlemleri de yine Opet'in resmi internet sitesi üzerinden bireysel işlemler sayfasından ya da Opet mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor.