Akbank bayram üstü promosyonu ARŞA çıkardı! 40.850 TL maaş promosyonu açıklandı

Akbank’tan kurban bayramı öncesi promosyon güncellemesi geldi. Yüz güldüren yeni promosyon miktarı 40.850 TL olarak açıklandı.

Akbank bayram üstü promosyonu ARŞA çıkardı! 40.850 TL maaş promosyonu açıklandı

Türkiye’deki emekliler ve kamu çalışanlarının yanı sıra belediyeler de sık sık promosyon duyurularıyla gündeme geliyor. Temmuz 2024 maaş zammının yaklaşmasıyla birlikte bankalar tarafından verilen promosyon miktarları da artıyor. Emeklilere yönelik promosyon güncellemesi geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Ancak yeni güncelleme yakın zamanda yeniden yapılacak. Bir yandan emekliler heyecanla promosyon güncellemelerini takip ederken bir yandan da yeni promosyon sözleşmeleri sürüyor. Yeni promosyon anlaşması için imzalar atıldı. Akbank’tan rekor bir promosyon geldi.

Emekli maaşı alan vatandaşlara verilen promosyon miktarı 18.000 TL’ye kadar yükseldi. Bir yandan emekliler promosyon heyecanı yaşarken bir yandan da Temmuz 2024 zammı öncesi kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerin personelleri için bankalarla görüşmeleri devam ediyor. Bugün de yeni bir promosyon zammı sürprizi yaşandı. Akbank yeni promosyon anlaşmasına imza atan banka oldu. Akbank’ın vereceği yeni promosyon ise kelimenin tam anlamıyla rekor. Çünkü tam 40.850 TL’lik promosyon ödemesi yapılacak.

AKBANK PROMOSYON ÜCRETLERİNDE ÇITAYI ARTIŞA ÇIKARDI

Akbank, yeni maaş promosyonu anlaşmasını Çubuk ilçe milli eğitim müdürlüğü ile yaptı. Yapılan yeni anlaşma ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından duyuruldu. Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Çubuk ilçe milli eğitim müdürlüğü, Çubuk‘ta ikinci bir promosyon rekorunun kırıldığını duyurdu. 2021 yılında da rekor bir promosyon sözleşmesine imza attıklarını hatırlatan Çubuk ilçe milli eğitim müdürlüğü, yeni tamamlanan maaş ihalesi sonrasında Akbank‘la anlaşmaya varıldığını açıkladı. Akbank ve Çubuk ilçe milli eğitim müdürlüğü arasında yapılan promosyon anlaşması doğrultusunda yeni promosyon miktarı 40.850 TL oldu.

AKBANK EMEKLİYE DE ÇOK YÜKSEK PROMOSYON VERİYOR

Diğer yandan Akbank 2024 yılında hem emeklilere hem de kamu kurum ve kuruluşu çalışanlarına ödediği promosyon miktarlarında adeta zirveye oynuyor. Akbank’ın emekliler için ödediği promosyon miktarı net 15.000 TL olarak belirlenirken kredi kartı kullanımı yapan ve otomatik ödeme talimatı verilen emeklilere de 2500 TL ekstra ödeme yapıyor. Böylece Akbank’ın toplam promosyonu tam 17.500 TL’ye ulaşıyor. Yani Akbank emeklilere de en yüksek promosyon veren bankalardan biri olarak öne çıkıyor. Üstelik Temmuz 2024 emekli maaşı zammı öncesinde Akbank’ın emeklilere daha cazip teklifler sunması da bekleniyor. Akbank yine yeni müşterileri için de cazip bir faizsiz kredi desteği sağlıyor. Maaşını Akbank’a taşıyan ve yeni müşteri olanlar 25.000 TL’ye kadar faizsiz kredi kullanabiliyor.