Altın borcu olanlara kritik uyarı! Resmen kıyamet kopacak, rüzgar tersine dönüyor.

Altın borcu olanlar dikkat. Gram altın fiyatlarında Rüzgar tersine dönüyor. Bir anda adeta kıyamet kopacak. İşte Altın piyasası son durum ve yeni altın tahminleri…

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Resmen kıyamet kopacak, rüzgar tersine dönüyor.

Altın fiyatlarında son günlerde yaşanan düşüşün ardından ibret haline döndü. Yeni güne rekorla başlayan altın fiyatları ile ilgili uyarı da geldi. Gram altın fiyatları yükselişe geçerken bugün 1831 TL seviyelerini gördü. Üstelik Uzmanlar gram altın fiyatları ile ilgili yeni tahminlerini de yayınladı. Altın borcu olanlar bu habere çok üzülecek. Altın fiyatlarında bir anda Rüzgar tersine dönecek. Dikkat altın borcu olanlar bir an önce kapatsın.

ALTIN FİYATLARI ZİRVEYE ÇIKTI

Altın fiyatları bugün yeniden zirveyi gördü. Kısa süreli bir düşüşün ardından ons altın fiyatlarından aldığı destekle yükselen gram altın fiyatları Forex piyasalarında 1860 TL seviyelerine kadar çıktı. Serbest piyasada ise altın fiyatları şu sıralar 1831 TL seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor. Gram altın fiyatlarında yukarı yönlü Trend devam ederken Uzmanlar ise yeni tahminlerini açıklamayı sürdürüyor. Özellikle altın borcu olanlar uzmanların tahminleri ile yıkılacak. Elinde altına olanlar ise paralarını katlamak için yılbaşını beklesin.

islam-memis-altin-yorumlari-1.jpg

ALTIN BORCU OLANLARA KÖTÜ HABER GELDİ

Altın borcu olanlar için piyasa uzmanlarından kötü haberler geldi. Gram Altın fiyatlarında yükseliş trendi yeniden başladı. Kasım ayının sonuna kadar yükselişine devam etmesi beklenen gram altın fiyatlarının Aralık ayında 1900 TL seviyelerini göreceği tahmin ediliyor. Gram altın fiyatları ile ilgili asıl büyük bomba ise Yeni yılda gelecek.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş özellikle altın borcu olan vatandaşların yılbaşından önce kapatması gerektiğine dikkat çekti. Elinde altın olanları ise “satmayın” diyerek uyaran altın ve para piyasaları uzmanı, Yılbaşından itibaren gram altın fiyatlarında 2000 TL'nin görüleceğini dile getirdi.

islam-memis-altin-yorumlari-2.jpg

2024 YILININ ORTALARINDA 2500 TL OLACAK

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı değerlendirmelerde 2024 yılı ortalarında ise gram altın fiyatlarında yükselişin daha da artacağını söyledi. 2024'te altın tahminleri için öncelikle ₺2.000 seviyesine işaret eden İslam Memiş, yılın ikinci yarısından itibaren ise altında fiyatlanmanın daha da artacağını ve 2500 TL seviyelerinin kaçınılmaz olduğunu dile getirdi. O sebeple altın borcu olanların bir an önce kapatması gerektiğini belirten ünlü ekonomist, Altına yatırım yapmak isteyenlerin ise hala yatırım vakti olduğunu ifade etti.