Altın sahipleri dikkat! TEPETAKLAK OLACAK, tarih belli oldu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak, Temmuz ayında altın fiyatlarının 3000 ile 3500 lira aralığına ulaşacağını öngördü.

Altın sahipleri dikkat! TEPETAKLAK OLACAK, tarih belli oldu

Altın piyasaları, son dönemde yaşanan dalgalanmalarla yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Uzman İslam Memiş, son değerlendirmeleriyle özellikle altın yatırımcılarını uyardı ve Temmuz ayında önemli fiyat hareketleri beklediğini ifade etti.

Altın sahipleri ve altın yatırımı yapmayı düşünenler için İslam Memiş'ten çok önemli uyarılar geldi. Gram altın fiyatları ile ilgili kritik haftaya işaret eden İslam Memiş, bu hafta Altın fiyatlarında önemli oynamalar ve dalgalanmalar olabileceğini söyledi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın fiyatlarında Temmuz ayı için tahminlerini de açıkladı. Altında beklenen düşüşün bu hafta olacağını söyleyen Memiş yatırım yapmayı düşünenler için de önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.

İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMLARI

İslam Memiş'e göre, Temmuz ayında altın fiyatlarında ciddi bir yükseliş yaşanabilir. Gram altın fiyatının 3000 ile 3500 lira arasında değişeceğini öngören Memiş, yatırımcıların bu dönemde çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyor. Özellikle, altın fiyatlarının 2417 liraya kadar gerilemesinin büyük bir alım fırsatı oluşturduğunu belirten Memiş, bayrama kadar alım yapılmasının önemine vurgu yapıyor.

YATIRIMCILARA ÖNERİLER

Dikkatli Piyasa Takibi: Memiş, yatırımcılara günlük piyasa yorumlarını ve fiyat değişikliklerini dikkatli bir şekilde takip etmelerini öneriyor.

Alım Fırsatlarını Değerlendirme: Altın fiyatlarının geçici düşüşlerinin alım için uygun zamanlar olduğunu ve bu fırsatların değerlendirilmesi gerektiğini ifade ediyor.

Risksiz Pozisyon Yönetimi: Özellikle bayram öncesinde açık pozisyon taşımanın yüksek riskler taşıdığını ve yatırımcıların bu dönemde alım yaparak pozisyonlarını güçlendirmeleri gerektiğini belirtiyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Gram Altın: 2.384 TL

Çeyrek Altın: 3.888 TL

Yarım Altın: 7.800 TL

Tam Altın: 15.480 TL

Cumhuriyet Altını: 16.203 TL