Araç sahipleri için tabela değişiyor! Petrolde ralli son buldu, indirim göründü! 26 Eylül Salı Akaryakıt Fiyat Listesi

Petrolde başlayan düşüş akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Sektör temsilcileri petroldeki düşüşün etkisiyle bu gece yarısı saatlerinde yeni bir indirim bekliyor. 26 Eylül Salı günü İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyat listesi haberimizde…

Araç sahipleri için tabela değişiyor! Petrolde ralli son buldu, indirim göründü! 26 Eylül Salı Akaryakıt Fiyat Listesi

FED Başkanı Powell'in yaptığı açıklamalar ve küresel piyasalarda Rusya'nın yaptırımları brent petrolü ilk kez 100 dolara yaklaştırdı. Peş peşe yapılan zamların ardından sonunda beklenen gün geldi.

Araç sahiplerini bir nebze olsun ferahlatacak o müjdeli haber sonunda geldi. Petrolde başlayan düşüşün tesiri ile benzinin litresine indirim geleceği duyuruldu. Kaynaklardan aktarılan bilgiye göre bu gece yarısı saati itibariyle benzine 1 lira 94 kuruş indirim geri uygulanacak.

BENZİN İNDİRİMİ NE ZAMAN UYGULANACAK?

1596151.webp

26 Eylül Salı gecesi uygulanacak 1 lira 94 kuruşluk benzin indirimi ile bir sonraki gün sabahı değişen fiyatlar üzerinden akaryakıt satın alınabilecek. Benzinin litresine uygulanacak 1 lira 94 kuruşluk indirimi sonrası büyük şehirlerde benzinin litresi uzun sürenin ardından 36 TL'ye kadar gerileyecek. Neredeyse 40 TL'ye ulaşan benzin fiyatları tüm dünyayı korkuturken petroldeki düşüşün etkisiyle araç sahipleri de rahat bir nefes alacak. 27 Eylül Perşembe gününden itibaren uygulanacak benzin indirimi öncesinde İstanbul'da benzinin litresi 38,56 TL. Motorinin litresi ise 40.07 TL'den işlem görüyor.

26 EYLÜL SALI GÜNÜ BENZİN, MOTORİN, LPG FİYAT LİSTESİ

26 Eylül Salı günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de benzin, motorin ve LPG'nin güncel fiyatları aşağıdaki listeden incelenebilir:

-İstanbul benzinin litresi 38,56 TL

-İstanbul motorinin litresi 40,07 TL

-İstanbul LPG'nin litresi 17,33 TL

-Ankara benzinin litresi 39,14 TL

-Ankara motorinin litresi 40,62 TL

-Ankara LPG'nin litresi 17,69 TL

-İzmir benzinin litresi 39,26 TL

-İzmir motorinin litresi 40,80 TL

-İzmir LPG'nin litresi 17,40 TL