Asgari ücretle çalışanlara büyük jest: 70 Bin TL kredi için başvuran ilk ödemeyi yeni yılda yapacak!

3 ay ertelemeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanlar otomatik ödeme sistemi sayesinde IBAN numarası aracılığı ile ödemesini hesabında bulacak. İşte merak edilen o detay…

Asgari ücretle çalışanlara büyük jest: 70 Bin TL kredi için başvuran ilk ödemeyi yeni yılda yapacak!

Dijital bankacılık anlayışını zirveye taşıyan Akbank finansman teklifleri ile zor durumda olan vatandaşın cebine destek olmayı sürdürüyor. 30 Eylül tarihine kadar 70 bin TL finansman başvurusunda bulunan tüm Akbanklılar 3 ay erteleme fırsatından faydalanabiliyor. Kampanya dönemi boyunca mobil uygulama üzerinden yapılacak kredi başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Üstelik talep edilecek kredi 24 ay vade ile taksitlendirilerek esnek ödeme sistemi aktif hale getirilecek.

AKBANK 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

Kredi borcu birikenler, kredi kartı limitini patlatanlar Akbank'ın sunduğu 70.000 TL düşük faizli kredi fırsatı yeni yıla tüm borçları kapatarak girmeyi sağlıyor. Üstelik farklı bankalarda borcu bulunan vatandaşlar Akbank'ın borç kapatma kredisi ile tüm borçlarını tek bir hesapta toplayarak aylık taksitler halinde ödeyebilir. Bütçeye dost teklifleri ile kampanya döneminde avantajlı başvuru fırsatı sunan Akbank bankada düzenli gelir sahibi olan tüm banka müşterilerine bu fırsatı sağlayacak.

AKBANK 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ GERİ ÖDEME PLANI

6226ee80ed13441560e1af9c.webp

Akbank ile 3 ay ertelemeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacaklar için geri ödeme tablosu aşağıdaki listeden incelenebilir:

-Kredi tutarı: 70.000 TL

-Kredi vade süresi: 24 ay

-Kredi taksit tutarı: 4.784,37 TL

-Kredi faiz oranı: %3,39

AKBANK 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU EVRAKLARI

Akbank Mobil uygulama üzerinden hızlı kredi başvurusunda bulunanlardan talep edilebilecek belgeler arasında şunlar yer alıyor:

-Başvuru sahibine ait nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi

-Adres teyit amaçlı belge

-Gelir belgesi/maaş bordrosu

-Özel sektör çalışanları için SGK hizmet döküm belgesi