Banka uygulamasına özel 7/24 onaylı 15 bin TL hızlı kredi kefilsiz hesaba geçiyor!

Acil nakit ihtiyacına hızlı çözüm önerileri sunan kamu bankaları ve özel bankalar Eylül ayına özel tekliflerini güncelledi. İlk kez müşteri olacaklara özel bankaların sunduğu düşük faizli kredi teklifleri 7/24 onaylı olarak hesaba geçiyor.

Banka uygulamasına özel 7/24 onaylı 15 bin TL hızlı kredi kefilsiz hesaba geçiyor!

Acil nakit ihtiyacını karşılamak için bankaların sunduğu tekliflere sığınanlar Eylül ayı kampanyalarından faydalanabilecek. 30 Eylül tarihine kadar geçerli yeni müşterilere özel sunulan 15.000 TL düşük faizli kredi teklifi 36 aylık vadelerle geri ödenebilecek. Her bankanın kendi para politikası kapsamında oluşturduğu aylık ödemelerle anında hesaba yatan 15.000 TL teklifinden tüm banka müşterileri faydalanabilecek.

QNB FİNANSBANK

para12.jpg

QNB Finansbank'ın fırsatlarla dolu Enpara.com uygulaması yeni müşteriye özel 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor. Üstelik tüm banka müşterileri online uygulama üzerinden başvurduğu anda yüzde 0,99 faizli 15.000 TL'ye kadar kredi teklifinden anında faydalanıyor. Enpara.com 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanlar ayda sadece 2.613,81 TL ödeme yapıyor.

TÜRKİYE FİNANS

Özel bankalar arasında yeni müşteriye özel kampanyası ile dikkat çeken Türkiye Finans faizsiz 15.000 TL finansman desteğini başvuruya açık hale getirdi. Banka müşterisi olacak tüm kişilere sunulan bu fırsat 12 ay vadede geri ödeyebilme imkanı tanıyor. Üstelik banka müşterisine özel kredi kartı başvurusunda bulunulduğu anda 1000 TL ve üzeri ilk harcamayı 150 TL nakit hediye ediliyor.

AKBANK

Akbank Eylül ayı sonuna kadar yeni müşteriye özel faizsiz ve masrafsız kredi kampanyasını duyurdu. 15.000 TL taksitli nakit avans kampanyası 6 aylık vadelerle geri ödenebilecek.

YAPI KREDİ

Akbank'ın müşterisine sunduğu bu teklif yeni müşteri özel kampanyaları ile Eylül ayına damga vuran Yapı Kredi ile seviye atladı. Faizsiz ve masrafsız 20.000 TL taksitli nakit avans fırsatı sunan Yapı Kredi üstelik ilk müşteri özel 15.000 TL taksitli nakit avans ödemesi de yapacak.